Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (10.11. – 11.11.)

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šai nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

 

Auns

Ja ilgi un dikti meklēji īsto un vienīgo partneri, tad šajā nedēļas nogalē veiksme var būt tavā pusē. Apmeklē pēc iespējas vairāk pasākumu, lai izmantotu vislabākās iespējas. Ja sestdienas vakarā dosies ārpus mājas, satiksi kādu cilvēku, kas nebeidzami runās par dzīves jēgu. Cerams, ka būsi gatavs teiktajā ieklausīties!

Vērsis

Tavu mīlas dzīvi šajās dienās raksturo laba humora izjūta un vēlme saskatīt visā jautro pusi. Tev kopā ar partneri nepieciešams liberālāk palūkoties uz attiecībām. Viens otram ļaujiet izpaust savu būtību un dalieties ar patieso siltumu, kas mājo jūsu sirdīs, it īpaši, ja lietas nenotiek gluži tā, kā vajadzētu

Dvīņi

Ja jums nesen ir bijušas problēmas, tad jums nepieciešams tikai viens apskaidrības mirklis, lai saprastu, ka varat visu padarīt labāku. Vienojieties par to, ko sagaidāt viens no otra. Pirms atver muti, un grasies teikt kaut ko sliktu, aizskaiti līdz desmit. Ja vēlies saglabāt labas attiecības ar mīļoto cilvēku, tad saglabā mieru.

Vēzis

Tu ar savu mīļoto cilvēku kļūsti tuvāks, siltā un rūpjpilnā veidā. Iespējams, ka jūs abi pēdējā laikā esat krietni pārstrādājušies, tādēļ izmantojiet iespēju atpūsties un jūsu sirdīs ienāks mierīgas jautrības sajūta. Jaunas un pozitīvas perspektīvas izveide, kā arī krietna humora deva pastrādās brīnumus.

Lauva

Ja tu šajās dienās vēlies izjust patīkamu uztraukumu, tad kopā ar mīļoto cilvēku dodies romantiskā randiņā ārpus mājas. Planētu izvietojums liecina, ka kopā pavadītais laiks palīdzes kliedēt visas šaubas un nebūšanas.

Jaunava

Kāda negaidīta tikšanās tuvākajās dienās atdzīvinās tavu mīlas dzīvi. Lai arī satiktais cilvēks ir visai unikāls daudzos veidot, nevar noliegt, ka tāds esi arī tu. Jūs saskanat kā cimds ar roku.

Svari

Ja dodies uz randiņu, kopā ar mīļoto cilvēku, tad vari sagaidīt ko negaidītu. Planētu esošais izvietojums liecina, ka varētu notikt jebkas. Šī pieredze būs ļoti būtiska, jūs abi iegūsiet jaunus, brīnišķīgus draugus. Tieši tas tev šobrīd ir nepieciešams.

Skorpions

Ieguldi līdzekļus mīļotajā cilvēkā, kā arī velti viņam laiku un uzmanību. Ja vēlies palielināt finanses, tad šajā nedēļas nogalē jāiegulda pūliņi, lai izdomātu, kā to izdarīt. Ja vēlies ieguldīt naudu, iegādājoties ko vērtīgu, ir vērts apskatīties iespējas, bet ar iegādi nesteigties.

Strēlnieks

Lai arī kā tu velētos stabilizēt attiecības, tas tev uz laiku būs jāatliek, pat mazākā kļūda var izraisīt īstu pārpratumu vētru. parasti tev patīk panākt kompromisu, bet šoreiz, tas nebūs iespējams. Nesatraucies, pēc pāris dienām viss atkal būs labi.

Mežāzis

Izvēlies darīt kaut ko jautru kopā ar savu mīļoto, tas nāks jums abiem par labu. Jums vajadzētu doties ārpus mājas, satikt neierastus cilvēkus, centies iefiltrēties jaunos sociālos lokos un paplašināt savu horizontu. Uzņemies risku, dodoties nezināmajā. Visai drīz tev būs daudz jaunu un lielisku draugu.

Ūdensvīrs

Šī ir brīnišķīga nogale, lai ciemos uzaicinātu savādāk domājošus cilvēkus. Ja patiesi vēlies mainīties, šis ir tam piemērots brīdis. Pāris šādi cilvēki patiesi spēs apgriezt tavu dzīvi ar kājām gaisā, tu ar viņiem vēlēsies pavadīt ilgāku laiku, nekā sākumā domāji.

Zivis

Uz taviem pleciem būs vairāk, nekā tu spēj nest. Ja šobrīd satiecies ar vairāk kā vienu partneri un to visu mēģini apvienot ar darbu un brīvā laika pavadīšanu, diez ko labi tev neveiksies. Nav jēgas neko slēpt; labāk būt atklātam un izbaudīt to, kas tev ir, kamēr tev tas vēl ir.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru