Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (14. – 16. septembris)

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šai nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

 

Auns

Ja meklē mīlestību, kas ne vienmēr raksturīgi tavai zodiaka zīmei, būtu labi, ja tu ieklausītos tajā, ko saka citi. Ja atrodies kādā pasākumā, tā vietā, lai lielītos citu priekšā ar saviem sasniegumiem, ļauj tavā vietā runāt citiem.

Vērsis

Ja šajā nedēļas nogalē kopā ar mīļoto cilvēku esi ieplānojis darīt ko īpašu, tad apvienojiet patīkamo ar lietderīgo.  Izbaudiet kādu izstādi vai apmeklēt izglītojošu pasākumu, pēc kura vēlams baudīt divvientulību romantiskās vakariņās.

Dvīņi

Gaidāmas dzīvīgas un patiesi interesantas sarunas. Ja apmeklē kādu pasākumu, tad tas noteikti būs lielisks. Ja esi vientuļš un meklē mīlestību, tad nepaliec mājās; pieņem uzaicinājumus un runā līdz balss aizsmakšanai. Mīlestība rodas dalot kopīgas intereses ar citiem, ļaujot citiem cilvēkiem ienākt tavā pasaulē.

Vēzis

Ja izvēle jāveic par labu nopietnam darbam vai laika pavadīšanai ar mīļoto cilvēku, izvēlēties nebūs grūti. Jūs abi vēlēsieties darīt kaut ko savādāku. Pavadiet laiku draugu lokā vai dodieties uz kādu izstādi. Dariet to, kas paplašinās jūsu zināšanas.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru