Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (1. – 2. decembris)

Uzzini, ar ko īpaša tev solās būt šī nedēļas nogale!

Neatkarīgi no tā, vai esi ilgstošās attiecībās, vai tu nesen tās esi uzsācis, šis nedēļas nogales horoskops var sniegt lieliskus ieteikumus!

AUNS Šajā nedēļas nogalē izvairies no pārlieku lielas alkohola lietošanas, citādi sabojāsi attiecības ar citiem, tai skaitā mīļoto cilvēku. Šo nedēļas nogali ieteicams pavadīt mierīgā gaisotnē. Labāk padari tos darbus, kuri nav paveikti, nevis nododies izklaidei!

VĒRSIS Lielisks laiks, kad izrunāties ar mīļoto cilvēku, un saprast, ko jūs abi vēlaties. Daži Vērši jau sen domās par šķiršanos, bet citi būs gatavi darīt visu, lai tās turpinātu. Šī nedēļas nogale Jums daudz liks saprast.

DVĪŅI Ja tavs mīļotais cilvēks vēlas kaut kur doties, tad noteikti neturi viņu mājās. Neesi tik īpašniecisks attiecībā pret savu partneri, kā nekā, šis cilvēks tev nepieder! Mēģini rast risinājumus dažādām situācijām – kaut ko tādu, kas šķistu pieņemams gan tev, gan otrajai pusītei.

VĒZIS Iespējams, ka saskarsies ar greizsirdību vai no no partnera puses, vai nu no savas. Šī nedēļas nogale būs visai raiba, tāpēc gatavojies emocionāliem kāpumiem un kritumiem. Svētdienas vakaru centieties pavadīt pilnīgā divvientulībā.

LAUVA Iespējams, ka pēdējā laikā tev nav sanācis partnerim veltīt pietiekami daudz uzmanības. Parūpējies, ka vismaz šo nedēļas nogali pavadiet kopā. Sarūpē nelielu pārsteigumu mīļotajam cilvēkam – tas viņu noteikti iepriecinās!

JAUNAVA Sestdienas vakaru pavadiet kopā! Nav svarīgi, vai ejat uz klubu, filmu, kādu pasākumu – galvenais, ka darāt to kopā! Piektdiena varētu būt mazliet saspīlētāka, bet svētdiena sola romantiku un kaisli!

SVARI Tev ir daudz ideju, kuras tu vēlētos īstenot, bet ir zināmi šķēršļi, kas to liedz. Nepadodies pie pirmajām grūtībām – tev viss izdosies! Brīvajiem Svariem šis ir lielisks laiks, kad meklēt otro pusīti!

SKORPIONS Tā vien liksies, ka esi kļuvis apsēsts ar mīļoto cilvēku. Varbūt tev viņam jādod vairāk brīvības? Citādi tu viņu vari pārāk daudz ierobežot. Dažreiz ir labāk izlikties mazliet vienaldzīgākam.

STRĒLNIEKS Būs vēlme pacensties un ziedot papildus laika, lai izskatītos neatvairāmi. Tas noteikti neatstās vienaldzīgus citus. Brīvajiem Strēlniekiem noteikti vajadzētu izmēģināt savas izredzes mīlestībā!

MEŽĀZIS Attiecībās esošie Mežāži vēlēsies šo nedēļas nogali padarīt īpašu. Dažiem šis ir lielisks laiks, kad iepazīstināt mīļoto cilvēku ar saviem vecākiem. Citi var plānot kaut ko lielāku..

ŪDENSVĪRS Ir lietas, kuras jums ar partneri noteikti jāizrunā. Tu nevari izlikties, ka jūsu attiecības ir ideālas. Neļauj šai negatīvajai enerģijai un domām tevi smacēt! Pasaki visu, kas uz sirds!

ZIVIS Šis ir lielisks laiks, kad sarūpēt mīļotajam kaut ko īpaši. Vienkārši tāpat vien. Tam nav jābūt nekam grandiozam, tās var būt, piemēram, brokastis gultā.. Palutini savu partneri!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru