Mīlestības horoskops nedēļas nogalei no 10. līdz 12. augustam

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šai nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns Attiecības var ietekmēt naudas problēmas, neslēpt to, bet gan izrunājies. Iespējams, ka tavs mīļotais cilvēks tev spēs palīdzēt šajā situācijā. Brīvajiem šajā nedēļas nogalē ieteicams palikt mājās, vai vismaz nodoties hobijiem, kuri tev neizmaksā ne kapeikas!

Vērsis  Šajā nedēļas nogalē tev ieteicams nodoties sevis pētīšanai, iespējams, ka atklāsi par sevi ko pārsteidzošu, dzirdot to no partnera. Neapvainojies par katru sīkumu! Raugies uz notiekošo pozitīvi! Brīvajiem jāatmet nereālie standarti un vienkārši jāļaujas visuma plūdumam.

Dvīņi Šajā nedēļas nogalē tev ieteicams mazliet atpūsties, nevis ļauties trakām izklaidēm. Labs laiks, kuru pavadīt vientulībā, darot sev tīkamas lietas. Ja esi attiecībās, tad ar mīļoto cilvēku pagatavojiet ko gardu un skatieties filmu!

Vēzis Visi dūži ir tavās rokās, tavs uzdevums ir zināt spēles noteikumus un izdomāt savu taktiku! Dažādi interesanti pavērsieni tevi var sagaidīt šajā nedēļas nogalē. Sākoties jaunajai nedēļai, vari uzsākt jaunu dēku.

Lauva Šajā nedēļas nogalē tevi sagaida interesantas tikšanās, iespējams, ka satiksi kādu, pret kuru tev agrāk ir bijušas jūtas. Labs laiks, lai pabūtu vienatnē un sakārtotu savas domas.

Jaunava Padosies komunikācija, tāpēc šis ir labs laiks, lai izrunātos ar partneri par ne tik patīkamām lietām, kā, piemēram, jūsu problēmām attiecībās. Spēsi rast saudzīgu pieeju arī sliktu ziņu pavēstīšanai. Brīvās Jaunavas var nodoties spontāniem piedzīvojumiem.

Svari Brīvajiem Svariem šajā nedēļas nogalē mīlestību var gadīties atrast teju tepat aiz stūra, tāpēc nezaudē cerības! Aizņemtie būs enerģijas pilni, tāpēc varēs nodoties dažādām aktivitātēm ar mīļoto cilvēku.

Skorpions Vari justies nedaudz noguris, brīvie Skorpioni būs nopietnas izvēles priekšā. Ieteicams nesteigties, un visu darīt ar apdomu! Labākie draugi spēs dot vērtīgus padomus šajā situācijā!

Strēlnieks Iespējams, ka sasniegsi kādu sen lolotu mērķi. Dalies savos priekos ar partneri! Brīvie Strēlnieki var saskarties ar kāda drauga greizsirdības uzplūdiem.

Mežāzis Jutīsies neizsakāmi labi, teju kā uzvarētājs. Viss ritēs kā pa diedziņu. Brīvajiem Mežāžiem šajā nedēļas nogalē ieteicams domāt pozitīvi, tad arī piesaistīsiet pozitīvus cilvēkus!

Ūdensvīrs Padomā, vai no tavas pagātnes nav palicis kas tāds, ko nevari palaist vaļā, tādējādi bremzējot turpmāku attīstību! Novērtē savu partneri, liekot viņam saprast, cik neizsakāmi laimīgu viņš tevi padara.

Zivis Nesaprašanās un nelieli sīkumi jūsu starpā var radīt spriedzi. Par laimi, būsiet pietiekami motivēti, lai šīs problēmas atrisinātu. Šajā nedēļas nogalē kāds no taviem bijušajiem partneriem var uzrasties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru