Mīlestības horoskops no 9. līdz 15. jūlijam – tu esi pelnījis tikai to labāko!

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Šonedēļ no attiecībām vari sagaidīt atvieglojumu un smieklu lavīnu, kas pāršalcas visam pāri. Ja jūs abus nomākušas grūtības, kas saistītas ar citām dzīves jomām, tad veltiet laiku sev pašiem, lai emocionāli savienotos. Apmeklējiet kādu komēdiju kinoteātrī, vai dariet to, kas jums sagādā prieku. Jūs esat to pelnījuši!

Vērsis Centies iepazīt cilvēku, kurš iekritis tavā sirdī. Iespējams, ka esi domājis par atmešanu visam ar roku, jo līdz šim tavs mīļotais cilvēks pret tevi ir bijis visai svešs un atturīgs. Tava apņemšanās atjaunosies. Tu uzzināsi, kas patīk šai personai un nepadosies, līdz nebūsi atrisinājis pagaidām neizprotamo mīklu.

Dvīņi Draugu ballītes un radu sapulcēšanās sniegs tev iespēju satikt kādu ļoti īpašu cilvēku. Tomēr, jūsu pirmā tikšanās var būt daudz nopietnāka, nekā tu cerēji. Lai arī jūs attiecības uzsāksiet ar pārdomas izraisošām, iespējams pat satraucošām sarunām, tas, kurp tās vedīs, liks tev vienīgi smaidīt.

Vēzis Mīļoto cilvēku šobrīd ir ļoti grūti saprast. Lieki paniku necel. Nejūties pamests un neļaujies domām, ka tavas attiecības noskūpstītas uz atvadām, ļauj savai otrajai pusītei tikt ar sevi skaidrībā un ātrāk nekā tu domāji, viss būs vislabākajā kārtībā.

Lauva Kāds tevi padarīs ļoti laimīgu. Tu jau sen esi vēlējies, lai tavā dzīvē ienāk šī īpašā persona, un lai tā pauž nopietnākus savu jūtu apliecinājumus. Tagad izskatās, ka notiks pēc tava prāta. Lai arī mīļotais cilvēks šķitīs kluss un reflektīvs, ja viņš ir devis savu vārdu, tad tiks turēts.

Jaunava Tev liksies, ka grūtības sagādā mīlestība un viss, kas ar to saistīts. Iespējams, ka no mīļotā cilvēka puses jutīsi divkosību. Tu nevari izlauzties cauri barjerai un tas liek tev pārdzīvot notiekošo. Neuztraucies, tavam mīļotajam nepieciešams laiks, lai izdarītu pāris svarīgus secinājumus. Drīz vien tu sapratīsi, ka šis cilvēks nebūt nav vienaldzīgs.

Svari Tev tiks dota lieliska iespēja pavadīt laiku kopā ar savu romantisko partneri. Iespējams, ka pēdējā laikā jūs abi esat bijuši visai aizņemti. Jūs noteikti jūtaties kā sauszemē izmestas zivis, dzīves daudzo prasību dēļ. Lai arī kāds būtu patiesais iemesls, tagad jums tiks dota iespēja laiku pavadīt divatā, dalīties sajūtās, domās un visā citā.

Skorpions Tavu mīlas dzīvi raksturos lieliska humora izjūta un būs manāma attiecību smieklīga puse. Jūs abi vēlēsieties brīvāk palūkoties uz savām attiecībām. Ļaujiet viens otram būt brīviem un būt sev pašiem, izstarojiet patieso sirds siltumu un dalieties ar to, it īpaši, ja lietas nenotiek tā, kā tās varētu notikt.

Strēlnieks Tu satuvināsies ar savu mīļoto cilvēku, viens pret otru būsiet īpaši mīloši. Iespējams, ka pēdējā laikā esat pārstrādājušies un jums nav bijusi iespēja atpūsties un ļauties humoristiskām sarunām. Pārņem pozitīvus uzskatus, humora izjūta radīs brīnumus. Esiet viens pret otru laipni!

Mežāzis Vari izpriecāties pēc sirds patikas. Izvēlies darīt kaut ko jautru kopā ar savu mīļoto, tas nāks jums abiem par labu. Jums vajadzētu doties ārpus mājas, satikt neierastus cilvēkus, centies iefiltrēties jaunos sociālos lokos un paplašināt savu horizontu. Uzņemies risku, dodoties nezināmajā. Visai drīz tev būs daudz jaunu un lielisku draugu.

Ūdensvīrs Pavadi laiku kopā ar sev simpātisko cilvēku. Ja tavs sakars ar šo cilvēku ir bīstams noslēpums, tad jutīsies vēl vairāk ieinteresēts iegriezt laimes ratu, izmēģinot savu veiksmi. Varbūt, ka tu vēlies ar savu simpātiju doties sabiedrībā. Dzīve un mīlestība ir nebeidzams pārmaiņu un riska apvienojums – iespējams, ka risks  atmaksāsies!

Zivis Tev šķitīs, ka mīļotais cilvēks tev tīšuprāt nepievērš uzmanību. Tavs mīļotais cilvēks izvēlās veltīt sev tik ļoti nepieciešamo laiku. Viņš vēlas jūsu attiecības padarīt labākas, tādēļ laiku velta, lai tiktu galā ar savām problēmām, lai pēcāk varētu būt tikai un vienīgi tava rīcībā. Neiejaucies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru