Mīlestības horoskops no 7. līdz 13. janvārim – problemātikas attiecības

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Ja esi attiecībās, tad šī nedēļa ir labvēlīga laika pavadīšanai ar savu mīļoto ārpus mājas. Dodieties kādā nelielā ceļojumā tepat pa Latviju, vai kopīgi apciemojiet sen nesatiktas paziņas. Lai vai kā – izbaudi šo nedēļu pilnībā! Taču uzmanies ar ļaušanos galējībām!

VĒRSIS Kāds notikums satuvinās tevi ar mīļoto cilvēku. Iespēja pārmīt vārdus atklās kopīgu interešu esamību un bruģēs ceļu kopīgai nākotnei. Ja ir kādas nenokārtotas problēmas, tiec ar tām galā pašā sākumā, lai nebojātu patīkamo gaisotni un varētu to baudīt netraucēti. Viss noritēs gludi.

DVĪŅI Dažkārt attiecībās izceļas strīdi, jo divi cilvēki vienkārši vērtē lietas un pieiet konkrētām darbībām citādākā manierē. Planētu kustība liks paskatīties uz to, kā jums sokās. Šī ir ļoti  piemērota nedēļa, lai runātu par problemātiskām tēmām, kuras tiks veiksmīgi atrisinātas.

VĒZIS Tā vietā, lai pavadītu laiku domājot, cik brīnišķīgi būtu, ja tev būtu otrā pusīte, labāk būtu iesaistīties kādās grupu aktivitātēs un pamainīt sociālo vidi. Planētu izvietojums liecina par to, ka atbildot uz citu cilvēku entuziasmu, tu viņus piesaistīsi tuvāk sev.

LAUVA Viens solis uz priekšu, trīs atpakaļ. Tu vēlēsies izklāstīt to, kā jūties, bet esi piesardzīgs, atklājot mazu noslēpumu tu turpināsi par savām nedienām stāstīt stundām ilgi. Planētu izvietojums mīlas dzīvi šķietami padarīs nenoteiktu un izplūdušu, bet tajā pat laikā provokatīvi skaistu un cerīgu. Nepadodies, šie var būt vieni no visizklaidējošākajiem vakariem tavā dzīvē.

JAUNAVA Ja tev bijušas grūtas attiecības, bet esi ticis tām pāri, tad tev vajadzētu paplašināt paziņu loku. Tev tiek dota iespēja notikušo atstāt pagātnē un uzsākt jaunu un aizraujošu dzīvi tieši tagad. Drīz vien atgūsi savu pašpārliecinātību un vairs atpakaļ nemaz nelūkosies.

SVARI Tu jutīsies tā, it kā balansētu uz kraujas malas. Jūtas ir intensīvas un ar mīļoto cilvēku samilzusī situācija var kļūt visai nepatīkama un “eksplozīva”. Labāk veic pienācīgus mērus, lai situāciju mainītu pirms tā kļūst nekontrolējama. Tu spēsi atrisināt to mierīgā ceļā un notikušais tikai uzlabos tavas attiecības.

SKORPIONS  Labāk uztver romantiku ar nelielu rūgtuma piegaršu. Tas nebūt nenozīmē, ka tu nevari labi pavadīt laiku, tev reālistiski jāskatās uz šo attiecību nākotni. Viss nenotiek gluži tā, kā izskatās. Pāris dienu laikā var mainīties ļoti daudzas lietas.

STRĒLNIEKS Brīvie Strēlnieki varēs izpriecāties, izjūtot uzmanības pieaugumu no pretējā dzimuma, tikai galvenais – doties ārpus mājas, kur tevi citi var satikt. Jauni hobiji un ieceres tevi var savest kopā ar kādu ļoti īpašu cilvēku.

MEŽĀZIS Kaut kas tev liek šaubīties par kādām romantiskām attiecībām. Šobrīd tavs prāts izmisīgi skrien pāri visām iespējamām problēmām. Šāda domāšana neko labāku nepadarīs, bet no otras puses, tev jābūt reālistiskam. Iespējams, ka tev vienkārši laiks jāpavada vienatnē un pēc pāris dienām ja jutīsies daudz labāk.

ŪDENSVĪRS Parasti tu visās situācijas spēj skaidri definēt savu viedokli, tomēr, ne šoreiz. Ja dodies uz randiņu, runā vispārināti, tādējādi tu šķitīsi fascinējošs. Iespējams, ka iebrauksi arī jūtu lauciņā, tomēr pagaidām nebūtu prātīgi par tām runāt, vēl ne.

ZIVIS Ja šonedēļ satiec kādu dīvainu cilvēku, nesāc smieties. Tev vajadzētu saglabāt mieru un dot viņam iespēju izpaust to, kas slēpjas aiz dīvainās čaulas. Planētu izvietojums vēsta, ka tas būs kas ļoti pievilcīgs, patiesībā tevi satiktais cilvēks tik ļoti spēs aizraut, ka būsi viņā iemīlējies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru