Mīlestības horoskops no 4. līdz 10. februārim – apbursi ar īpašu šarmu!

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Šonedēļ Auniem ieteicams pievērst uzmanību savai labsajūtai. Ja ar esošo partneri pēdējā laikā ir radušies vairāki konflikti, tad laiks padomāt, kas pie tā ir vainojams. Iespējams, ka jums nepieciešams laiks vienatnē, lai saprastu, ko jūs vēlaties turpmāk.

VĒRSIS Ar mīļoto cilvēku šonedēļ centīsies pavadīt maksimāli daudz laika kopā. Tā vietā, lai tikai gulšņātu un neko jaunu nedarītu, izvēlieties vakarus pavadīt netradicionālā veidā. Izmēģiniet kaut ko jaunu vai dodieties turp, kur nekad vēl neesat bijuši.

DVĪŅI Ar partneri uztrauksieties par finansēm, tas arī būs galveno problēmu un konfliktu cēlonis. Nemeklē vainu savā partnerī. Ja nepieciešams, tad palīdzību lūdz tuvam draugam vai radiniekam. Viss nav nemaz tik drūms, cik sākumā liekas. Mēģini paturēt prātā to, ka šī melnā strīpa drīz pāries.

VĒZIS Ar partneri šonedēļ dalīsieties dažādos pārdzīvojumos un arīdzan priekos. Dažādas emocijas un pārdomas. Attiecībās esošie Vēži šonedēļ ar saviem partneriem var patiešām satuvināties, ar norunu, ja izstāstīs visu, kas uz sirds. Neglabā noslēpumus!

LAUVA Viss izdosies, ja vien to ļoti vēlēsies un rīkosies, lai to sasniegtu. Ja neesi attiecībās, tad šonedēļ tev var beidzot izdoties izveidot tuvāku kontaktu ar savu simpātiju, bet, ja esi attiecībās, tad šonedēļ kaisle būs izteikti liela.

JAUNAVA Būs lietas par kurām ļoti pārdzīvosi. Iemesls tam būs apziņa, ka neko vairs nevarēs mainīt. Neskaties uz notiekošo tik kritiski! Iespējams, ka tu kārtējo reizi vienkārši pārspīlē un pasauli redzi daudz drūmāku, nekā tā patiesībā ir. Atceries – ir citas, daudz svarīgākas lietas, par kurām tev šobrīd būtu jāuztraucas.

SVARI Tie Svari, kuri tikai nesen ir uzsākuši attiecības, pieķers sevi pie tā, ka vairs nespēj koncentrēties darbiem. Būtībā darīsi vienu, bet domāsi par savu partneri. Būs izteikta vēlme ar viņu pavadīt pēc iespējas vairāk laika, un veltīt viņam ļoti daudz uzmanības. Centies būt reālistisks un saņemties!

SKORPIONS Ja esi attiecībās, tad šonedēļ apziņa par kādu notikumu, kam jānotiek tuvākajā nākotnē, būs izteikti spēcīga. Beidzot sapratīsi, kas slēpjas problēmas saknē. Būs grūti rast risinājumu uzreiz. Labākais, ko tu pašlaik vari darīt, ir vienkārši ļaut visam ritēt savu gaitu. Būsi izteikti emocionāls.

STRĒLNIEKS Šonedēļ tevi būs ļoti viegli aizskart un aizvainot, jo īpaši no tava mīļotā cilvēka puses. Katru komentāru uztversi ar zemtekstu. Neiedziļinies citu teiktajā! Šajā nedēļā īpaši svarīgi būs saglabāt pozitīvismu un optimistisku noskaņojumu. Ja esi brīvs, tad šī nedēļa ir ļoti piemērota, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem.

MEŽĀZIS Šonedēļ pirmajā vietā ir jābūt ģimenei, nevis darbam. Tu pārāk daudz sevi mēdz noslogot, uzkraujot uz saviem pleciem darbus, ar kuriem pat tu nespēj tikt galā. Mēģini paņemt pauzi, un nedarīt liekus darbus, bet gan vairāk laika veltīt savam partnerim. Ja tev ir ģimene, tad mēģini uzlabot attiecības ar atvasītēm.

ŪDENSVĪRS Ja esi brīvs, tad savu izredzēto satiksi tad, kad to gaidīsi vismazāk, turklāt vietā, uz kuru dosies bez nolūka meklēt potenciālos partnerus. Gatavojies interesantiem notikumiem. Nepalaid garām iespējas iepazīties ar jauniem cilvēkiem.

ZIVIS Citu acī liksies īpaši šarmants. Spēsi daudzus savaldzināt un izmantot savtīgiem nolūkiem. Tomēr dažādas mīlas spēles šonedēļ labāk neuzsākt, jo tas labi nebeigsies. Esi atklāts un tiešs jau no paša sākuma, neslēp savus randiņu motīvs! Ja esi attiecībās, tad šonedēļ pievērsies ģimenes dzīvei, bērniem un attiecībām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru