Mīlestības un saderību horoskops attiecībās

Atcerieties, ka īstai mīlestībai nav šķēršļu, tāpēc, ja mīļotā cilvēka īpašības Jūs apmierina, tad Jūsu laimei nekas netraucēs, taču tas jau netraucē pārbaudīt Jūsu zodiaka zīmju saderību!

Cilvēki viens ar otru mijiedarbojas ļoti dažādi, jo starp mums visiem ir kaut kāda saderība vai gluži otrādi – nesaderība, kā rezultātā daudzi no mums nespēj sadzīvot, draudzēties un kur nu vēl mīlēt. Nē, mīlēt varbūt spēj, bet visnotaļ sliktā saderība dara savu un padara šo divu cilvēku kopdzīvi par diezgan sarežģītu, ar ko gan, protams, var tikt galā, ja vien starp abiem valda īsta mīlestība un vēlme turpināt par spīti visam!

VĪRIETIS – AUNS

Vīrietis Auns viennozīmīgi ir ļoti spilgta personība, viņš neiet uz kompromisiem, tāpēc šim stiprā dzimuma pārstāvim ir vajadzīga tāda sieviete, kura viņu it visā atbalstīs un bieži vien izdabās viņa vēlmēm. 

AUNS + AUNS

Savienībai Auns – Auns varbūt nav lemts garš mūžs, toties tā ir visemocionālākā un spilgtākā. Protams, ir gadījumi, kad šie divi tiek arī līdz laulībām, taču laulības dzīve starp viņiem mēdz būt visnotaļ nestabila, lai gan tā velkas diezgan ilgi. Panākumi šajā ziņā ir gaidāmi tikai tādā gadījumā, ja sieviete šajās attiecībās nepārtraukti būs gatava piekāpties.

AUNS + VĒRSIS

Ja sieviete ir Vērsis, tad viņas vīrietis Auns “peldēs ne tikai mīlestībā un laimē, bet arī naudā, jo šī savienība ir universāla un visnotaļ izturīga – izjaukt to var tikai trešais cilvēks.

AUNS + DVĪŅI

Auns ir ļoti greizsirdīgs, bet Dvīņu sieviete vienmēr un visur uz to provocē, turklāt visnotaļ stipri. Šī savienība ir ļoti skaista un interesanta, taču īslaicīga un nestabila.

AUNS + VĒZIS

Vēzis savu dzīvi veido saskaņā ar dažiem noteikumiem, kas Aunam ir absolūti sveši, taču šāda savienība, protams, var izveidoties – Auns pārstāvēs emocionālo ģimenes pusi, bet Vēzis sekos līdzi ģimenes pavardam un bērniem.

AUNS + LAUVA

Šī noteikti nav pati labākā savienība, jo Auns un Lauva tiecas pēc neatkarības un necieš nolaidību, tāpēc jebkuri strīdi viņu starpā beigsies ļoti slikti. Lai šajās attiecībās sasniegtu harmoniju, abiem partneriem ir ļoti daudz jāstrādā pašiem ar sevi.

AUNS + JAUNAVA

Auns šajās attiecībās sev var saskatīt ļoti daudz priekšrocību, taču Jaunavai var nepatikt pārlieku lielais Auna egoisms, tāpēc, ja šajās attiecībās ir kaut kādi pārpratumi un nesaskaņas, tās noteikti nav vērts glābt.

AUNS + SVARI

Šī ir visnotaļ vētraina, taču spēcīga savienība. Emocijas te līs pāri malām, taču nevar noniecināt faktu, ka Aunam un Svariem tas patīk. Svaru sieviete noteikti iemīlēs mežonīgo Aunu, jo viņa pati pēc dabas ir ļoti maiga būtne.

AUNS + SKORPIONS

Skorpions un Auns ir visnotaļ enerģiski. Viņu savienībai ir ļoti lielas izredzes iegūt bagātību, turklāt ne tikai materiālo, bet arī garīgo. Lai šādām attiecībām būtu ilgs mūžs, Aunam pret Skorpiona sievieti ir jābūt ļoti iejūtīgam un uzmanīgam.

AUNS + STRĒLNIEKS

Strēlnieka zīmē dzimuša sieviete ir ļoti nemierīga, turklāt arī pavedinātāja. Lai saglabātu savu reputāciju, viņa pastāvīgi var ar kādu flirtēt, kas Aunam, protams, nebūs pa prātam, taču, ja šī sieviete Aunā ir patiesi iemīlējusies, tad šī savienība būs visnotaļ skaista un harmoniska.

AUNS + MEŽĀZIS

Tā nav tikai aprēķina laulība, bet arī laulība mīlestības dēļ. Šie cilvēki ir ļoti dažādi, taču sader kopā kā divi puzles gabaliņi. Pārāk dažādi un pārāk iemīlējušies – viņi ir spējīgi iekarot visu pasauli!

AUNS + ŪDENSVĪRS

Šī ir lieliska savienība, lai iegūtu finansiālu neatkarību. Fakts ir tāds, ka Auns vienmēr būs gatavs uzņemties risku, bet Ūdensvīra sieviete dāvās viņam veiksmi.

AUNS + ZIVIS

Nav pati labvēlīgākā savienība, taču spēcīga. Aunu piesaista trauslas un šarmantas sievietes, bet Zivis tieši tādas arī ir, turklāt viņi abi ir visnotaļ radošas dabas cilvēki.

Lai lasītu vairāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru