Horoskops nedēļai no 25. līdz 31. decembrim

Uzzini, kas šonedēļ gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Šonedēļ daudz mācīsies un daudz mācīsi. Būtībā, ko dosi citiem, to saņemsi pretī, neatkarīgi no tā, vai tas ir kaut kas labs vai slikts. Atsevišķās situācijās nāksies pielietot savas teorētiskās un praktiskās zināšanas – lieliska izdevība paspīdēt vai nelaimīgi izgāzties – viss būs atkarīgs no tevis.

Lasi arī: Tiec skaidrībā ar savām jūtām! Mīlestības horoskops no 25. līdz 31. decembrim

Vērsis Vari tikt iesaistīts kādā pasākumā vai projektā, kas tavas domas pamaina atsevišķos jautājumos un paver redzesloku. Šī nedēļa solās būt visai darbīga un aktīva – iepazīsies ar jauniem cilvēkiem, ja apmeklēsi sabiedriskas iestādes. Būs lietas, kas tevi iekšēji satrauks, tāpēc centies darīt visu, kas tavos spēkos, lai uzlabotu savas prasmes un iemaņas!

Dvīņi Nāksies izkāpt no savas komforta zonas. Sākumā būsi apmulsis un uztraucies, taču pēc tam priecāsies, ka iesaistījies. Tu spēj vairāk, nekā tev šķiet! Šonedēļ notici saviem spēkiem un rīkojies. Pēdējais laiks, lai pierādītu savas zināšanas!

Šķir lapu tālāk, lai izlasītu atlikušo horoskopu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru