Nedēļas horoskops no 2. līdz 8. aprīlim – nepārcenties!

Uzzini, kas šonedēļ gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Īpašas problēmas sagādās uzticēšanās apkārtējiem, pat mīļotajam cilvēkam. Mēģini nebūt tik skeptisks un noslēgts! Ne visiem ir ļauni nodomi! Šonedēļ ļoti ietekmēsies no apkārtējiem cilvēkiem un būsi viegli aizskarams.

Vērsis Darbā visu šonedēļ vajadzētu darīt uzmanīgi un bez steigas, citādi lielu daļu brīvā laika nāksies pavadīt  labojot pieļautās kļūdas. Mēģini neļaut privātajai dzīvei ietekmēt tavu darba produktivitāti!

Dvīņi Uzdosi sev vairākus jautājumus, it īpaši par to, ko vēlies un esi pelnījis. Iespējams, ka augļi, kurus saņem, nav tava darba un pūļu vērti. Vari nopietni apsvērt domu par darba vietas maiņu.

Vēzis Vēlēsies tikt iepriecināts un iepriecināt arī apkārtējos. Būtībā visu, ko saņemsi, vēlēsies dot pretī. Kāds draugs var lūgt tavu palīdzību, svarīgi būs neatteikt, bet gan sniegt palīdzīgu roku.

Lauva Darbs un karjera prasīs papildus pūles, turklāt būs grūti tam visam koncentrēties, ņemot vērā to, kas notiek tavā privātajā dzīvē. Parādi savas spējas – nodali šīs dažādas lietas un katrai no tām pievērsies atbilstošos brīžos.

Jaunava Mēģināsi parādīt sevi no labākās puses, bet tev var parādīties konkurenti, kuri par visiem spēkiem mēģinās tevi sakaut. Neļauj citiem kāpt tev uz galvas! Ja saņemsies, tad viss izdosies! Notici sev un saviem spēkiem!

Svari Šonedēļ svārstīsies par dažādām izvēlēm. Nespēsi saprast, kas ir tas, ko tu patiesībā vēlies. Varbūt pienācis laiks paņemt vienu brīvu dienu no apkārtējiem cilvēkiem un tā kārtīgi sakārtot domas?

Skorpions Nāksies būt iecietīgam. Prasmi piekāpties būs kārtīgi jāpieslīpē, citādi nāksies skaidroties vairāku cilvēku priekšā. Reizēm labāk ir paklusēt, nevis teikt visu, kas uz mēles! Vismaz attiecībās situācija solās būt daudz gaišāka un patīkamāka.

Strēlnieks Svarīgi būs nesteigties ar lēmumu pieņemšanu. Ja iespējams, tad finansiālus dabas jautājumus atliec uz nākošo nedēļu, jo šonedēļ domas par to galīgi nevedīsies. Ir citas dzīves sfēras, ar kurām sākumā gribi tikt skaidrībā.

Mežāzis Šī būs visai neparasta nedēļa, kas nezināmu iemeslu dēļ vēlēsies uz daudzām lietām skatīties no pavisam cita skatu punkta. Bieži aizdomāsies un nemaz neieklausīsies tajā, ko tev saka apkārtējie.

Ūdensvīrs Visai raiba nedēļa – gan piedzīvojumu, gan arī emociju un sajūtu ziņā. Šķitīs, ka esi zaudējis pamatu zem kājām, tāpēc vienīgā izeja būs neliela lidināšanās starp mākoņiem, kas tevi glāb no saskaršanās ar nepatīkamām ziņām realitātē.

Zivis Lieta, kas tevi nomāks visvairāk, būs tava neziņa. Vēlēsies rīkoties pārdomāti, taču vairākus lauciņus uz priekšu esošajā situācijā skaidri saskatīt nevarēsi. Nāksies meklēt dažādas alternatīvas un risinājumus. Šī var izvērsties par visai spraigu un pienākumiem pilnu nedēļu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru