Nedēļas horoskops no 16. līdz 22. jūlijam – nost ar visu veco!

Uzzini, kas šonedēļ gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Nebaidies atklāt savu patieso nostāju atsevišķos jautājumos! Ja tev kaut kas nepatīk, tad nesēdi uz vietas un nesūdzies par to, bet gan celies un rīkojies!

Vērsis Būsi daudz jaunu cilvēku starpā – lieliska iespēja veidot jaunus kontaktus, un kas zina, varbūt satiksi arī kādu īpašu cilvēku. Šonedēļ vispār tik daudz kas notiek, pie tam, ne visu ir iespējams saprast – jo dziļāk raksies, jo mazāk dabūsi ārā, vienkārši pacieties!

Dvīņi Šis ir ļoti piemērots laiks, lai atjauno kontaktus ar tiem cilvēkiem, kurus sen neesi saticis! Šādas tikšanās var izrādīties ļoti veiksmīgas ne tikai karjeras, bet arī attiecību sfērā!

Vēzis Kāds tev nestāsta visu, ko būtu nepieciešams zināt, kas nozīmē darīt lietas tumsā, šobrīd arī nāksies to pieņem. Nost ar veco –izmēz savu dzīvi tīro no nokalpojušām lietām un, ja ir nepieciešams, arī tādiem cilvēkiem.

Lauva Šonedēļ ir svarīgi apstādināt konfliktus jau to saknē un negaidīt sekas, kas radīsies, ja ignorēsi notiekošo! Jo elastīgāks būs tavs nedēļas plāns, jo vairāk paspēsi izdarīt. Ieklausies citu sacītajā, bet netici visam, ko dzirdi!

Jaunava Darba vidē domā tikai par darbu, bet mājās relaksējies un velti laiku saviem mīļajiem! Nedēļas nogali nepavadi vientulībā, bet gan satiecies ar kādu sev tuvu cilvēku.

Svari Galvenais šīs nedēļas mērķis būs saplānot savu laiku un virzīties pēc kaut kāda plāna. Palīdzēt var savu mērķu pierakstīšana un turēšana redzamā vietā – tas kalpos tev par atgādinājumu.

Skorpions Kaut arī jutīsi, ka ar visu nespēj tikt galā, taču tev noveiksies! Protams, tu nevari dzīvot ar apziņu, ka viss nokārtosies pats no sevis, taču šonedēļ tev uzspīdēs negaidīta veiksme. Lai vai kā, ieteicams nepaļauties uz citiem un neko no viņiem negaidīt, bet gan būt patstāvīgam un neatkarīgam.

Strēlnieks Visu laiku tu spēlē paslēpes ar sevi un citiem- šonedēļ ir tas laiks, kad nāksies skatīties patiesībai acīs! Tevī atgriezīsies optimisms, un modīsies radošais gars! Izmanto šo papildus enerģiju lietderīgi! Neaizmirsti smaidīt!

Mežāzis Ja kaut ko vēlēsies, to arī dabūsi, tikai jāatceras būt neatlaidīgam, taču ne uzbāzīgam. Tu spēsi atrast pareizo un visvēlamāko pieeju, lai no tā gūtu kādu labumu. Esi viltīgs un uzmanīgs!

Ūdensvīrs Šo nedēļu iesākt nudien būs grūti, vajadzēs saņemt sevi rokās un darīt visu, kas tavos spēkos. Šonedēļ centies koncentrēties un darīt visu sev, nevis citiem. Lielu lomu spēlēs attiecības ar vecākiem, tāpēc sazinies ar viņiem un centies to darīt regulārāk, jo tieši viņi tevi šoreiz vislabāk spēs atbalstīt.

Zivis Lielisks laiks, lai uzsāktu kaut ko jaunu. Ja tev iepriekš ir bijusi kaut kāda vīzija par savām vēlmēm, tad šis ir tas laiks, kad to īstenot! Padosies arī plānošana, tāpēc dodies nelielā ceļojumā vai uzrīko labu ballīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru