Neatmet visam ar roku! Nedēļas horoskops no 4. līdz 10. februārim

Uzzini, kas šonedēļ sagaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns Šonedēļ mēģini pievērsties vēl nepaveiktajiem darbiem. Iespējams, ka nedēļas sākumā būsi ļoti viegli iespaidojams un emocionāli aizskarams. Lai vai kā, ir lietas, kuras tev ir jāpaveic, neatkarīgi no tā, kāds ir tavs emocionālais stāvoklis. Ja zaudē motivāciju, tad atceries, kāpēc tu dari to, ko dari!

Vērsis Tu nekādā gadījumā nedrīksti zaudēt motivāciju tam, ko pašlaik dari. Ļoti nepiemērota nedēļa, kad iesāktiem darbiem un projektiem atmest ar roku, un atstāt tos pusratā.

Dvīņi Šonedēļ var pasliktināties tavs veselības stāvoklis, tāpēc īpašu uzmanību velti savai pašsajūtai. Noteikti nevilcinies, lai dotos pie ārsta un veiktus visas nepieciešamās pārbaudes. Šajā nedēļā arī finanses spēlēs lielu lomu, tāpēc naudu tērē apdomīgi!

Vēzis Šajā nedēļā Vēži piedzīvosies dažādas emocijas – gan labas, gan arī sliktas. Visai problemātiski būs rast balansu un noturēties vienā līmenī. Ar mīļoto cilvēku satuvināsieties un kļūsiet daudz tuvāki. Neaizmirsti arī par savu ģimeni un tuviniekiem!

Lauva Uzmanies no asām piezīmēm! Šoreiz prātīgāk būs savas patiesās domas paturēt pie sevis, un uz āru laist tikai piepušķotu un saudzīgu taisnību. Pretējā gadījumā sabojāsi attiecības ar tiem cilvēkiem, ar kuriem tev vēlāk vajadzēs sadarboties.

Jaunava Nāksies saprast, ka ir lietas, kuras vairs nevar mainīt, vai pat ietekmēt. Jaunavām savām ziņā smaga un pārbaudījumiem pilna nedēļa, tomēr, cīnoties ar savu raksturu, iepazīsi sevi tuvāk. Jaunie atklājumi ļaus vieglāk tikt galā ar dažādām problēmām. Velti laiku pašattīstībai un sevis izzināšanai!

Svari Šonedēļ koncentrēšanās darbiem sagādās īpašas problēmas, tai pat laikā nespēsi dalīt uzmanību vairākām lietām vienlaicīgi. Mēģini darbus darīt pa vienam un pēc kārtas. Svariem nebūtu ieteicams darbus atlikt uz pašu pēdējo brīdi.

Skorpions Izteikta emocionalitāte un jūtīgums. Šonedēļ daudzas lietas redzēsi pavisam citādāk, nekā iepriekš. Iespējams, ka kādai senai problēmai beidzot atradīsi optimālu risinājumu un beidzot tiksi ar to galā. Raiba nedēļa.

Strēlnieks Nepārsteidzies ar secinājumiem! Ne viss vienmēr ir tā, kā tas izskatās! Šonedēļ mēģini uzzināt visus faktus, un tikai tad kādam uzbrukt ar pārmetumiem. No konfliktiem izvairies. Problēmas risini ar lielu apdomāšanos, neko nedari ar steigu!

Mežāzis Vēlēsies, lai šī nedēļa paietu pēc iespējas ātrāk, taču labāk mēģināt to izbaudīt un gūt visu to labāko, ko vien iespējams gūt. Kaut arī darbi, kurus nevēlēsies veikt, tevi pamatīgi nomāks, beigās jutīsi lielu gandarījumu par paveikto.

Ūdensvīrs Visai lielas izredzes iepazīties ar savu potenciālo partneri. Šo nedēļu kopumā nevajadzētu pavadīt, sēžot mājās. Izbaudi šī gadalaika sniegtos priekus. Vari iedvesmoties un pat uzsākt jaunu hobiju, līdzi paķerot paprāvu pulciņu sekotāju.

Zivis Būsi līderis. Laba nedēļa, kad paspīdēt ar savām zināšanām un pārsteigt apkārtējos. Var uzrasties jauni sekotāji, piekritēji un domubiedri. Nebaidies paust savu viedokli skaļi un teikt to, ko tu patiesībā domā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru