Nedēļas nogales horoskops (27. jūlijs – 29. jūlijs)

nogale

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šai nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns

Jums šī nedēļas nogale var būt salīdzinoši saspringta. Sestdien gaidāmas diez gan sliktas kārtis, bet, uzvara, kas iegūta ar sliktām kārtīm, ir daudz saldāka, tāpēc, mēģiniet būt maksimāli savaldīgi- cik nu vien Aunam ir iespējams būt savaldīgam.

Vērsis

Šajā nedēļas nogalē iegūsiet papildus enerģijas devu- būsiet vēl izturīgāki un vēl ambiciozāki. Tas, pēc būtības, ir ļoti labi, priekš visādi citādi grūti iekustināmā Vērša. Sestdien centieties saglabāt iekšēju mieru, ja kaut kas nenotiek, kā plānots- iespējamība uz to ir diez gan liela. Svētdien, ja radīsies kāda problēma, spēsiet atrast veiksmīgu risinājumu, galvenais tādā situācijā ir to meklēt!

Dvīņi

Jums šī nedēļas nogale var izvērsties par Meksikāņu seriāla cienīgu sižetu, ja nepratīsiet saskatīt savas neapmierinātības cēloņus SEVĪ. Iespējams, ka visās dzīves pamatjomās būs kaut kādi notikumi, kas kā katalizatori mēģinās Jūs izprovocēt uz negatīvām emocijām. Katrā ziņā, lai neizraisītu tālāku negatīvu notikumu ķēdi, šķirojiet graudus no pelavām. Sastapšanās ar savām bailēm, mīlestības trūkumu, nepiepildītām cerībām, var būt ļoti nepatīkama, tāpēc, sevišķi svarīgi pieņemt to visu ar mīlestību un pēc tam atlaist.

Vēzis

Jums šī nedēļas nogale var būt lielu domu un pārdomu pilna. Iespējams arī kāds konflikts, kas labi parādīs Jūsu pašu trūkumus- sevis nemīlēšanu, vēlmi pēc atzinības un novērtējuma. Svarīgi neaizrauties ar alkoholu, jo tad skatam pavērsies vēl plašāks darba lauks, kur strādāt ar sevi. Ir tāda paruna, ka neviens darbs nav tik grūts, kā darbs ar sevi. Šī paruna arī ir visai atbilstoša šai nedēļas nogalei.

Lauva

Iespējams, šajā nedēļas nogalē Jums būs jāmācās, kā atzīt savu dalību pie tā, kas neapmierina. Lauvām raksturīgi ir, līdz galam neredzēt savu vainu pie tā, kas nav tā, kā gribās. Tad nu šajā nedēļas nogalē Kosmoss ir sagatavojis tādus aspektus, kas diez gan pamatīgi var izsist no komforta zonas. Tajā brīdī, visi citi ir vainīgi, jo Jums ir izcila taisnīguma izjūta. Un, lai nu ko, bet netaisnība Lauvas virzienā uzreiz tiek pamanīta. Saprotiet, kāpēc šāda situācija vispār radās, un centieties to risināt caur mīlestību, nevis dusmām.

Jaunava

Jūs šajā nedēļas nogalē varat būt emocionāli nestabili, un trakākais, ka to īsti nespēsiet izskaidrot. Pat, ja dzīvē šobrīd ir problēmas vai kādi neatrisināti jautājumi, Jūs parasti sevi labi spējat mierināt, un visas neracionālās emocijas labi racionalizēt. Šajās dienās tas būs grūtāk izdarāms. Tajā brīdī, kad ir slikti, skatienam paveras patiesā aina par līdzcilvēkiem un sevi pašu. Tikai caur „slikti” var uzzināt, kas tad ir „labi”.

Svari

Šī Jums solās būt patīkama nedēļas nogale  Tas nozīmē, ka palielināsies aktivitāte un būsiet izlēmīgāki, kā parasti. Jūsu zīmē esošais Merkurs arī veidos pozitīvu aspektu ar Saturnu- tas ļaus veiksmīgi iziet no kādas sarežģītas, nepatīkamas situācijas.

Skorpions

Jūs šajā nedēļas nogalē variet būt sev netipiski romantiski un melanholiski. Iespējams, jutīsiet aizkustinājumu un prieku tur, kur parasti ir cieta seja. Varat izjust spēcīgu vēlmi pēc sajūtas, ka varat  savam mīļotajam cilvēkam pilnībā uzticēties.

Strēlnieks

Šajā nedēļas nogalē esat piesardzīgāki un rīkojaties apdomīgāk, kā parasti. Pašlaik notiek viss, lai Jūs „izmestu” no savas komforta zonas, tāpēc nebrīnieties, ka nekas nenotiek, kā plānots un cerēts. Šis nav piemērots laiks, lai ielaistos avantūrās vai spontānos pasākumos, jo pastāv diez gan liela iespējamība, ka tapsiet nokaitināts un kašķīgs, jo kaut kas var nebūt Jums pa prātam.

Mežāzis

Brīvdienas solās būt labas, taču noteikti dariet kaut ko aktīvu. Tikko, kā neko nedarāt, sākat sapīkt un dusmoties par nelietderīgi iztērētu laiku. Principā, ja šajā nedēļas nogalē esat nolēmis iesaistīties kādā avantūrā, sevišķi neiespringstiet, jo nekas tāpat nenotiks pēc plāna.

Ūdensvīrs

Ja nonākat kādā spriedzes situācijā, mēģiniet saglabāt vēsu prātu, taču, tai pašā laikā, rīkoties, jo problēmu atrisinātu. Šī nedēļas nogale var būt paskarba, ja vēlaties visu kontrolēt. Visticamāk, nekas nenotiks pēc plāna, jo Jūsu uzdevums ir nonākt ārpus komforta zonas. Protams, visticamāk viss pēdējais laiks jau ir tur- ārpus komforta zonas, taču nebēdājiet, tas viss uz labu!

Zivis

Diemžēl Debesmanna pār Zivīm nelīs, taču visas sliktās lietas bieži vien beigās izrādās labas, jo ir mudinājušas Jūs uz pozitīvām pārmaiņām. Mācieties pacietību un iecietību, šīs īpašības lieti noderēs. Galvenais, mācēt palikt labajā sajūtā un problēmām pieiet ar vieglu roku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru