Novembrī dzimušie cilvēki ir īsti cīnītāji – viņiem neviens nekāps uz galvas!

Šajā mēnesī dzimušie ir vieni no retajiem, kuriem ir vislielākās izredzes kļūt veiksmīgiem un bagātiem. Šarma un inteliģences salikums tā vien piesaista veiksmi un labklājību.  Jāatzīst, ka tas nenotiek nemaz tik ātri, un novembrī dzimušajiem ir kārtīgi jāpasvīst, lai tiktu pie kārotā. Bet, ko līdz tikuši, ir ļoti laimīgi, turklāt ar savu bagātību nav skopi.

Savus patiesos nodomus neatklāj nevienam, un pašus melnākos noslēpumus zina tikai viņš pats. Pat tuvākais draugs par viņu nezina visu. Lai nolādētas tās sekas, kuras rodas impulsīvu lēmumu un darbību rezultātā. Patieso jūtu slēpšana ir tikai viena no daudzajām mistikas iezīmēm. Stipri un bezbailīgi, nereti pat bezkaunīgi. Visu dara no sirds.

Novembrī dzimušie ir cīnītāji. Jūs esat agresīvi noskaņoti un neapstāsieties, kamēr nebūsiet sasnieguši savu mērķi. 

Jūs spējat cīnīties jebkādos apstākļos. Esat aktīvi un enerģiski. Sarunājoties ar kādu, jūs ne vienmēr varat būt taktiski un delikāti, taču jūsu nodomi vienmēr ir tie labākie. Jūs esat izlēmīgi, taču ar noslieci uz sentimentālismu. Drosmīgi, nebaidāties no konfliktiem. Jūs esat dāsni, jūtat līdzi vājākajiem un aizstāvat viņus. Mīlat bērnus un dzīvniekus. Jūsu galvenās rakstura iezīmes – neatlaidība, drosme, entuziasms un asprātība.

Lasi vēl: HOROSKOPS. Rudenī dzimušo cilvēku raksturs un liktenis!

 

VESELĪBA

Bieži vien jums ir nosliece uz hemoroīdiem, drudzi un bakām. Iespējams, ciešat no kādas nieru saslimšanas un jums ir problēmas ar urīnpūsli. Jūs var piemeklēt arī sāpes kaklā, bronhīts un laringīts.

SADERĪBA

Ilgstoša savienība vai draudzība jums var izveidoties ar tiem, kas dzimuši laika posmā no 21. oktobra līdz 20. novembrim, no 19. februāra līdz 20. martam un no 21. jūnija līdz 20. jūlijam. Tāpat ļoti laba saderība jums var izveidoties ar katra mēneša 9., 18 un 27. datumā dzimušajiem.

Novembra vīrieši

Jums piemīt enerģija un spēks. Esat kaislīgi un orientēti uz ģimenes dzīvi. Mīlat savu sievieti un vēlaties, lai viņa pasīvi pakļautos jūsu seksuālajām vēlmēm. Jūs mīlat ģimeni, bērnus, vēlaties māju. Neskatoties uz jūsu temperamentu un savā ziņā arī ekscentriskumu, jums ir laimīga ģimenes dzīve.

Novembra sievietes

Jūs esat lieliskas sievietes ambicioziem vīriešiem. Esat asprātīgas un gudras sarunu  biedres, ar jums ir ļoti patīkami komunicēt. Varat palīdzēt vīrietim biznesā. Varat arī pašas uzsākt kaut ko savu. Laimīgas būsiet kopā ar kaislīgu un aizrautīgu vīrieti. Lai gan jūs mīlat bērnus, cenšaties viņiem iedvest lielāku patstāvību, neauklējoties ar viņiem tik ļoti. Jums nepārtraukti jābūt ar kaut ko aizņemtām, pretējā gadījumā jūsu garastāvokļa svārstības nav paciešamas.

Lasi vēl: Skorpioni mīlestībā; cilvēki, kas alkst pēc spēcīgām jūtām!

LAIMĪGĀS DIENAS

Jūsu laimīgās dienas ir pirmdiena, otrdiena, ceturtdiena un piektdiena. Visas svarīgās lietas vienmēr vajadzētu ieplānot kādā no šīm dienām.

LAIMĪGĀS KRĀSAS

Jūsu laimīgās krāsas ir sarkanā, baltā un dzeltenā. Izmantojiet šīs krāsas gan apģērbā, gan interjerā.

LAIMĪGIE AKMEŅI

Jūsu laimīgie akmeņi ir koraļļi un pērles. Tieši tos jums vajadzētu izmantot, lai gūtu panākumus dzīvē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru