Numeroloģija: kādu informāciju sevī nes tavs vārds un uzvārds?

num

Uzzini, kāda nozīme ir tavam vārdam un uzvārdam!

Tas, kā tevi sauc, nav tikai vienkārša sakritība, tam arī ir kāda nozīme un jēga.

Šim testam uzmanība tiek pievērsta patskaņiem, nevis katram burtam. Lūk, katra patskaņa vērtība:

A- 1; Ā- 2; E- 3; Ē- 4; I- 5; Ī- 6; O- 7; U- 8; Ū- 9.

Saskaiti visus šos skaitļus kopā! Piemēram, ja tavs gala skaitlis ir 99, saskaiti tos kopā šādi: 9+9=18. un tad 1+8=9.

Cipars 1

Apliecina izteiktas līdera dotības un spēku. Bieži vien šie cilvēki paši neapjauš, cik egoistiski mēdz rīkoties. Pašpārliecināts, savas vājības nevienam neizrādīs.  Šie cilvēki patiešām zina, kā nopelnīt naudu. Neparasts radošums.

Cipars 2

Šiem cilvēkiem nav svarīga slava un atpazīstamība…vismaz tā nav dominējoša nepieciešamība. Izteikti empātiski, bieži mēdz apvainoties par sīkumiem, pēc dabas emocionāli.

Cipars 3

Piedzīvojumu meklētājs, sabiedrisks un runīgs. Parasti ar izteiktām oratora spējām. Viņa mēle viņu bieži vien ir izglābusi no dažādām problēmām, taču nereti tādas arī ir radījusi.

Cipars 4

Tu esi organizēts un uzmanīgs, tev ir daudz enerģijas, tāpēc esi visai aktīvs un daudz dari. Tava panākumu atslēga: organizētība! Stabili cilvēki, uz kuriem var paļauties.

Cipars 5

Domās un darbos brīvs. Tu esi talantīgs vairākās jomās, ne tikai vienā. Tu visai ātri iemācies kaut ko jaunu, taču reizēm esi nepacietīgs. Šādi cilvēki mēdz pieļaut vienu un to pašu kļūdu vairākas reizes.

Cipars 6

Tu meklē ideālu, taču atceries – nekas un neviens nav ideāls. Bieži vien gadās, ka šo cilvēku vārdi nesakrīt ar viņu darbībām. Šie cilvēki novērtē citu panākumus, kā arī savu mīļoto dēļ ir gatavi teju uz visu!

Cipars 7

Tu problēmas risini visai neordinārā veidā, ne tā kā vairums. Šie cilvēki labi izprot citu vajadzības. Viegli spēj rast optimālu risinājumu pat nepiedzīvotā situācijā.

Cipars 8

Aktīvi cilvēki, kas dzīvē spēj daudz sasniegt. No viņiem iznāktu labi biznesmeņi. Organizēti, mērķtiecīgi un izteikti reālisti.

Cipars 9

Radošums un izdoma. Tu citus spēj iedvesmot darīt vairāk un labāk. Šiem cilvēkiem ieteicams būtu valdīt pār savām emocijām un nerīkoties tik impulsīvi. Pret tuvajiem cilvēkiem centies būt saprotošāks!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru