Oktobrī dzimušie – patiešām forši un mīlami cilvēki

Šie cilvēki ir pilnīgs pretstats gadalaikam, kurā viņi ir dzimuši. Laika apstākļiem mainoties, daba pamazām sāk gatavoties ziemai, taču oktobra cilvēki ir stabili un spēcīgi, necieš pārmaiņas un sarežģītu lēmumu pieņemšanu.

Šie cilvēki necieš tikt salīdzinātam ar kādu. Dzīvi uztver no pavisam cita skatupunkta, ne tā kā to dara citi. Labāk ākstās un joko, nekā visu uztver ar nopietnu sejas izteiksmi.

Viņi vēlas uzgleznot romantisku, kaislīgu gleznu un pastāstīt, kā tu jutīsies un kā tas notiks. Pēc tam, kad viss būs izklāstīts, viņi darīs visu lēnām, liekot notikumam palikt atmiņā. Oktobrī dzimušie tam velta patiesi daudz laika. Iespējams, ka viņiem trūkst kaisles, bet viņi to kompensē ar aplidošanu, kas noved pie romantiska seksa.

Šajā mēnesī dzimušie nemēdz steigties, bet gan pietiekami daudz laika un uzmanības velta arī priekšspēlei. Tu esi lielisks pavedinātājs, tāpēc nereti mēdz savu partneri nedaudz pakaitināt.

Šajā mēnesī dzimušās sievietes ir ļoti veiksmīgas, tomēr ap 18 gadu vecumu ir liela iespēja nopietni saslimt. Vīrieši veiksmīgi kļūst tikai pēc 30 gadu vecuma.

Lai arī viņi no ārpuses izskatās mierīgi, patiesībā viņi tādi nemaz nav. Viņi kritiku uztver ļoti mierīgi, taču iekšēji tā viņus sagrauj, jo parādās nedrošība par sevi. Ja izteiksi nenozīmīgu kritiku, tad, iespējams, drīz vien par to aizmirsīsi, taču Svari par to domās vēl ilgi, tāpēc kārtīgi apdomā to, ko saki.

Lai arī oktobrī dzimušie reti kad atzīst sakāvi, viņiem nepatīk ilgi strīdēties. Viņi ir ietiepīgi, taču pārāk lielā nepatika pret strīdiem liek piekāpties. Tu ātri vien sapratīsi šo vājību, taču atvainošanās pirmajam nemaz nav tik laba iezīme. Ja tiešām vēlies atstāt iespaidu uz oktobrēniem, tad to nedrīkst izmantot sava labuma gūšanai. Pārsteidz viņus un piekāpies vispirms, un tad arī iekarosi viņu sirdi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru