Pēc savas zodiaka zīmes uzzini, no kādām rakstura īpašībām tev būtu jāatbrīvojas

Daži no mums mēdz sevi vērtēt pārāk zemu, kamēr citi, pārāk augstu.

Uzzini, kādas negatīvās rakstura īpašības piemīt tavas zīmes pārstāvjiem.

AUNS

Auns mēdz uz sevi skatīties kā uz zemākstāvošu, ja salīdzināts ar citiem cilvēkiem. Aunam jāpārstāj sevi vērtēt pārāk zemu.

VĒRSIS

Vērsis liedz sev daudz un dažās iespējas, jo domā, ka ir nepietiekams, nespējīgs vai vienkārši sliktāks kā citi. Vēris jāatbrīvojas no šīs pašiznīcinošās īpašības.

DVĪŅI

Dvīņi mēdz sevī ilgi turēt aizvainojumu, to neizrunādami vai neatrisinādami, tādējādi sev darot pāri. Un ne tikai sev. Šis iekšējais aizvainojums, kas ir Dvīnī, nodara pāri arī tā tuvākajiem, blakus esošajiem cilvēkiem.

VĒZIS

Vēzis sagaida, ka viss būt perfekti un realizēsies bez problēmām. Ja tā nenotiek, Vēzis ir sašutis, domādams, ka pasaule ir briesmīga. Vēzim jābeidz domāt, ka viss notiks tā, kā tas vēlas.

LAUVA

Lauvas dižās bailes ir atraidījums. Lai to nepiedzīvotu, Lauva ir jauka pret visiem, pat tad, kad nevēlas būt jauka. Šādi, sev melojot, Lauva nodara lielāko emocionālo kaitējumu tieši sev.

JAUNAVA

Jaunava reti saka par sevi kaut ko labu, biežāk tie ir negatīvi komentāri un piezīmes. Tādējādi, protams, tiek bojāts Jaunavas paš-tēls, kas, attiecīgi, negatīvi ietekmē attiecības ar citiem un ego kā tādu.

SVARI

Svari mēdz pieņemt lomu kā izdabātāji, tie necieš situācijas, kurās kāds jūtas nelaimīgi, īpaši jau, ja tā ir Svaru loma. Tādēļ, lai no tā izvairītos, Svari sevi nostāda otrajā pozīcijā un izdabā teju ikvienam.

SKORPIONS

Skorpions nav pats produktīvākais; tas lielāko daļu sava laika padara bezmērķīgi, tādēļ arī kaut kā īstenošana prasa pārāk lielu laiku.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks reti spēj sevi novērtēt, biežāk tas redz savas negatīvās īpašības. Tas mēdz pats sevi noniecināt tik tālu, ka kādā brīdī pieslēdzas otrā personība, kas nesaprot, kādēļ Strēlnieks pats sevi tik zemu vērtē.

MEŽĀZIS

Mežāzis pasaulē redz trūkumus, īpaši jau cilvēkos, tādēļ tos kritizē daudz un bieži. Tādējādi tas tikai pasliktina attiecības ar draugiem, paziņām. Protams, pats Mežāzis pēc laika arī pārdzīvo par attiecībām, kas nav izdevušās.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram ir lieli sapņi, bet mazi darbi. Tas neprot koncentrēties uz pienākumiem, tādēļ lielāko daļu laika pavada darot kaut ko no visa, bet tā īsti neko.

ZIVIS

Zivis, ja reiz aizvainotas, mēdz šo aizvainojumu turēt līdz kapa malai. Bet tādējādi zaudē ne tikai dzīves iespējas, bet arī patīkamus mirkļus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru