Aunam daudz ideju, bet Vērsis ir ļoti talantīgs – rakstura iezīmju horoskops

Uzzini, kādas rakstura iezīmes piemīt tev un citiem, atbilstoši horoskopam!

Lielu ietekmi uz tavu raksturu var atstāt datums, kurā esi dzimis. Savukārt, pēc dzimšanas datuma iespējams uzzināt zodiaka zīmi, kura sevī ietver vairākus faktus par raksturu un īpašībām.

AUNS

Aunam bieži vien ir tās pašas labākās idejas, bet tās bieži vien tiek paturētas pie sevis. Un, kaut bieži tā nešķiet, Auns vēlas būt pats labākais draugs, kāds vien iespējams. Bet tad, kad tev šķiet, ka par tevi Auns ir aizmirsis, zini, ka tu esi viņa domās vairāk, nekā jebkas cits.

VĒRSIS

Vērsim mēdz būt talanti, kurus tas apzināti vai neapzināti slēpj. Un fantāzijas, dižas un īpatnējas. Jautā un tev taps atbildēts.

DVĪŅI

Tā vien šķiet, ka Dvīņiem nav greizsirdības emocijas. Bet tā nav. Dvīņi patiesībā ir izteikti greizsirdīgi, tikai to neizpauž, jo tā saglabā savu iespaidu pat pret tuvākajiem.

VĒZIS

Vai tu kādreiz būtu iedomājies Vēzi kautiņā? Iespējams, ka nē. Bet tu nemaz neapzinies, kādas emocijas plosās Vēzī, kad tiek pārkāpta robeža. Vēzis ir iekšēji agresīvs.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops – 54. daļa

LAUVA

Lauvas reizēm šķiet vienkārši perfektas. Bet ikdienā tu nemaz neiedomājies, ka Lauvas moka pārliecības trūkums par sevi, savām fiziskajām vai vizuālajām īpašībām.

JAUNAVA

Jaunava šķiet praktiska un piezemēta, bet tu nezini, kāds nezvērs Jaunava ir guļamistabā. Iespējams pat, ka labākā no labākajām horoskopa zīmēm.

SVARI

Ikdienā runājam par Vēzi un Zivīm kā par emocionālākajām horoskopa zīmēm. Bet patiesībā – Svari ir, iespējams, paši emocionālākie. Tie nespēj pārdzīvot atraidījumu un vislabāk jūtas tad, kad zina, ir droši.

SKORPIONS

Skorpions spēj būt pats jaukuma kalngals. Skorpionā, teju ikvienā, mīt neapslāpējams vecāku instinkts, tādēļ tas vēlas rūpēties un mīlēt, apmīļot un pasargāt.

Lasi vēl: Rakstura īpašību horoskops – 55. daļa

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir īsts romantiķis. Ja spētu, noteikti mūsdienās uzrakstīti jaunu versiju “Romeo un Džuljeta”. Plāno randiņus mēnesi uz priekšu.

MEŽĀZIS

Šķiet garlaicīgs. Bet, iespējams, pats interesantākais un jautrākais no visiem. Noteikti zina, kā sagādāt jautrību. Bet negaidi to pirmajā dienā, kad iepazīsieties. Liec saprast, ka esi tā vērts.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs nesaka nē. Ja tu vēlies kādu, ar kuru kopā riskēt, Ūdensvīrs ir īstais. Kaut tev ikdienā tā nemaz nešķiet.

ZIVIS

Maigās un iejūtīgās Zivis slēpj agresīvu dvēseli, ne obligāti ļaunu, bet tādu, kas alkst sāpes un, iespējams, pat dominēšanu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru