Par tavu zodiaka zīmi dažos vārdos – būs sajūta, ka šis astrologs jūs pazīst personīgi

 

AUNS Parasti ir tie, kas smejas pēdējie. Galu galā, visi apstākļi sakrīt viņam par labu. Ar saviem panākumiem un mērķtiecību veiksmīgi pārsteidz citus pat līdz skaudības līmenim. Nevienam nekad necenšas izdabāt vai iepatikties.

VĒRSIS Pieļaujot kļūdas, parasti no tām arī mācās. Protams, ne visi mēģinājumi tam vienmēr ir veiksmīgi. Dažādas dzīves situācijas un iespējamos variantus mēdz vairākas reizes izspēlēt galā, pirms tas vispār ir noticis.

DVĪŅI Kaut arī viņi ir pļāpīgi un ar labu humora izjūtu apveltīti, aiz viņu jokiem un smaida slēpjas vairāki iekšējie pārdzīvojumi, ar kuriem viņš dalīties izvairās.

VĒZIS Viena no saprotošākajām horoskopa zīmēm, tieši aiz ZIVS. Savu tuvinieku dēļ ir gatavs teju uz visu. Visas emocijas izjūt daudz spilgtāk, nekā pārējie, bet dara maksimāli daudz, lai to neizpaustu uz āru.

LAUVA ir lielisks runātājs un tik pat labs klausītājs! Nav nepieciešams atgādināt par iepriekš minētām lietām vairākas reizes. Ja izliekas, ka kaut ko nav dzirdējis, tad viņš, visticamāk, nevēlas atbildēt uz jūsu uzdoto jautājumu.

JAUNAVA mēdz „pārstrādāties” tā, ka beigās jūtas nevis gandarīts, bet gan šausmīgi noguris un nelaimīgs. Ieteikums – iemācies atslēgties no visa, darot to, kas tev patiesi patīk!

SVARI Problēmas sākas tad, kad vairāki pretēja dzimuma pārstāvji viņa draudzīgumu un pieklājību uztver kā flirtu. Būdami šarmanti, nekad nesūdzas par uzmanības trūkumu. Tiesa, ne vienmēr viņi piesaista īstos cilvēkus.

SKORPIONS Skeptisks reālists. Uzskata, ka tās lietas, kas viegli nāk, nav reālas. Iemesls? Kas tik pat viegli atnācis, tik pat viegli un ātri var aiziet prom. Izvairās izpaust savu jūtīgo pusi.

STRĒLNIEKS Katrai situācijai spēj rast vairākus optimālus risinājumus. Kaut kā vienmēr tiek sveikā cauri. Pārāk bieži mēdz paļauties uz veiksmi.

MEŽĀZIS Parasti neiesaistās īstermiņa attiecībās vai projektos. Ja kaut ko dara, tad no sirds. No vienas galējības otrā. Radīts ilgstošām un nopietnām attiecībām.

ŪDENSVĪRS Spēj vienlaikus izbaudīt mirkli un izplānot visai reālu nākotnes ainu. Diemžēl, utopiskas idejas viņu piemeklē pārāk regulāri, tāpēc nereti nākas vilties cilvēkos sev apkārt vai dzīvē kā tādā.

ZIVIS Vilšanās gadījumā, savu sašutumu neizrādīs, bet arī šādai darbībai jābūt iemeslam! Spēj paciest daudz, bet arī tam ir mērs, pretējā gadījumā, ar laiku var kļūt arī vienaldzīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru