Haotisks faktu horoskops – tik precīzi, ka gandrīz nogāzos no krēsla

meeness

Lielu ietekmi uz tavu raksturu var atstāt datums, kurā esi dzimis. Savukārt, pēc dzimšanas datuma iespējams uzzināt horoskopa zīmi, kura sevī ietver vairākus faktus par raksturu un īpašībām.

AUNS Aunus kaitina viss lēnais – lēni datori, lēni telefoni, lēni cilvēki. Viņam ir problēmas ar pacietību un savaldību. Dažkārt Aunu personība ir biedējoša. Bet Auni nav slinki, patiesībā viņiem ir ļoti daudz enerģijas. Viņi spēj paveikt darbu, kas ir paredzēts 10 cilvēkiem – pie tam ātri un ļoti kvalitatīvi.

VĒRSIS Šai zīmei vairāk nekā citām patīk gulēt. Viņš var gulēt vairākas stundas no vietas un pamostoties tik un tā justies miegains, bet vislabāk ir tad, ja blakus ir mīļotais cilvēks. Tā vispār Vērsim ir paradīze. Nekad nesaki Vērsim, ko viņš nespēj izdarīt – tad viņam vēl vairāk sagribēsies to izdarīt, un pie tam, lai tas tev nāktu par spīti.

DVĪŅI Viņus pievelk gudri, inteliģenti cilvēki, kuriem ir ļoti laba humora izjūta. Dvīņi ir ļoti neatkarīgi – bieži vien var tikt ar sevi galā paši pat vissarežģītākajās situācijās. Tādēļ ikvienam, kurš centīsies Dvīņus nokaitināt, nāksies rēķināties ar lielām problēmām. Ja Dvīņi kādu ir iemīlējuši, tad viņi to cilvēku mīl ar visu savu sirdi.

VĒZIS Vēzim ir maz draugu, bet daudz pazīstamo, jo viņš rūpīgi izvēlas, kuram var uzticēt savu sirdi un dzīvi. Vēzim ļoti patīk gulēt, bet dažkārt viņam to darīt traucē nemitīgās domas, kas neļauj iemigt. Vēzim būtu vieglāka dzīve, ja viņš spētu dažreiz “izslēgt” savas smadzenes. Kad Vēzis nejūtas labi, viņš vēlas viens nolīst kaut kur, kur neviens viņu neatradīs.

LAUVA Lauvai blakus vajag cilvēku, kurš viņu var nomierināt tad, kad viņa pati nomierināties nespēj. Tava pirmā kļūda ir melošana Lauvai un otrā kļūda – domāšana, ka viņa tev ir noticējusi. Lauvai nesagādā problēmas iemīlēšanās, problēma sākas tad, kad viņai ir jāatrod kāds, kurš viņu iemīlēs tikpat stipri.

JAUNAVA Viņa labāk izliksies, ka viņai viss ir kārtībā, nekā apgrūtinās citus ar savām problēmām. Jaunavai ir ļoti grūti izskaidrot, ko viņa jūt, tomēr, ja viņa to dara, viņa stāstu samazinās līdz īsākajam iespējamajam variantam. Viņa praktiski visu, kas viņai tiek pateikts, ņem pie sirds, tādēļ uzmanies no tā, kas nāk pār tavām lūpām.

SVARI Viņi nekad nespēj izteikt samākslotus komplimentus – viņi vienkārši paši nav samāksloti. Svari mēdz ignorēt īsziņas, ignorēt zvanus, bet tas nav nekas personisks. Cilvēkiem ir jāsaprot, ka Svari vienkārši dažreiz nevēlas runāt. Viņi reti kad sper pirmo soli, tādēļ, ja vēlies iekarot Svaru sirdi, tad, visticamāk, ka viss būs jādara tev.

SKORPIONS Skorpiona problēma ir tāda, ka viņš vienmēr grib zināt “kāpēc?”. Tie Skorpioni, kuriem ir attiecības, krāpj ļoti reti, jo viņi nekad neuzsāktu nopietnas attiecības, ja nebūtu pilnīgi pārliecināti par to, ka viņi to vēlas. Skorpions ir neglābjams romantiķis ar samaitātu prātu, tieši tādēļ viņš gultā praktiski vienmēr ir lielisks.

STRĒLNIEKS Lielākais kritiķis Strēlniekam ir viņš pats. Strēlnieka uguns var sasildīt tavu dvēseli, iekvēlināt kaisli vai arī sadedzināt visu tavā ceļā, tāpēc uzmanies! Viņš nekad negrib izskatīties vājš. Ja viņam tamdēļ būtu jāizliekas, ka viņam nav emociju, viņš to darīs. Strēlnieks vienmēr par daudz raizējas, viņam jāsaprot, ka viss nav tik ļauni, kā viņš domā.

MEŽĀZIS Dažkārt Mežāzis ir tik atklāts, ka viņu patiesība var griezt kā nazis. Viņam nav pilnīgi nekādas cieņas un līdzjūtības pret cilvēkiem, kuri neizmanto veselo saprātu. Bet Mežāzi nekad nevajag atstāt vienu – viņi tad sāk domāt pārāk daudz, kas var viņus sākt vest depresijā. Tam, kurš iemīlas Mežāzī, tā būs grūtākā lieta, ko viņš dzīvē ir darījis.

ŪDENSVĪRS Viņam ir diezgan grūti izteikt savas emocijas, bet viņš to prot izdarīt ar rakstīšanas, zīmēšanas vai mūzikas palīdzību. Ūdensvīram ir ļoti laba atmiņa, viņš nekad neaizmirsīs, kā tu viņam esi licis justies, tāpēc nemaz nemēģini pielabināties un izlikties, ka viss ir kārtībā. Šo zīmi pievelk viss neparastais.

ZIVIS Viņas vienmēr pievērš uzmanību tam, ko cilvēki dara, jo viņas zina, ka darbi runā skaļāk par vārdiem. Zivis ir uzticīgas, spēcīgas un inteliģentas. Un jābrīdina – ja tu viņām nepatīc, tad viņas tev to noteikti darīs zināmu, tomēr ir arī dažas liekulīgas Zivtiņas, kuras tēlos tavu labāko draugu, bet slepus durs dunci mugurā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru