Saderību horoskops – Tabula, kas īsi un konkrēti parāda labākos un sliktākos zīmju pārus

 

Zodiaka zīmju saderības tabula veidota, balstoties uz 4 stihiju, 3 enerģiju saderību un vīrišķo/sievišķo zīmju saderību. Četras stihijas ir-Uguns, Zeme, Gaiss, Ūdens, savukārt 3 enerģijas ir- Fiksētā, Kardinālā, Mutablā.

 

Tabula veidota pēc produktivitātes principa, respektīvi, kura zodiaka zīme spēj vislabāk papildināt un savienoties ar otru. Piemēram, Uguns stihija nav Saderīga ar Ūdens stihiju, jo ūdens slāpē uguni un neļauj tai būt tādai, kāda tā ir. Savukārt Zemes stihijai ir laba saderība ar Ūdens stihiju, jo zeme ūdenim piešķir formu, neļauj tam izplūst un būt bezmērķīgam.

Gaisa stihijai ir laba saderība ar Uguns stihiju, jo gaiss ugunij neļauj noslāpt, taču slikta saderība ir Zemes stihijai ar Gaisa stihiju, jo tās nespēj saplūst un ir pārāk dažādas. Kopdzīvē tas izpaustos kā lielas grūtības pieņemt partneri- viņa rakstura īpašības šķistu kaitinošas

 

Enerģiju jomā vislabākā saderība, kopdzīves veidošanai, ir viena tipa enerģijas esamība abiem partneriem.

Tas nodrošina, ka ir līdzīgs skatījums uz to, kā būtu jādara lietas, piemēram, Fiksēto zīmju pārstāvji ja kaut ko iesāk, tad to arī  noved līdz galam, taču tajā pašā laikā, viņiem ir grūti pielāgoties jaunām situācijām. Ja abi partneri ir tādi, tad kopdzīvē tas nesagādā tik lielas problēmas, kā tad, ja enerģiju tipi būtu atšķirīgi.

Fiksēto zīmju pārstāvji ciena partnera īpašību- spēju pabeigt to, ko ir uzsācis, kā arī, Fiksētie saprot, ka partneris nejūtas komfortabli, ja tiek pārsteigts vai strauji iemests jaunā vidē. Līdz ar to, viņi neplāno spontānas aktivitātes un apzinās, ka spēj ilgstoši veikt vienu darbu, lai sasniegtu mērķi.

Piemēram, Kardinālo zīmju pārstāvji ar lielu entuziasmu var uzsākt kaut ko jaunu, taču viņiem nereti pietrūkst spēka iesākto novest līdz galam. Un iedomājieties, ja vienā pārī ir Kardinālās zīmes vīrietis un Fiksētās zīmes sieviete. Vīrietis visu laiku sapņo, ka darīs to un šo, un kaut ko no tā visa arī iesāk, taču viņam grūti to novest līdz galam.

Lasi arī: Uzzini, ar kādām īpašībām tu esi apveltīts, atbilstoši savam dzimšanas datumam!

Bet viņš par to nepārdzīvo un atkal metas jaunos piedzīvojumos un projektos. Fiksētajai sievietei tas var šķist kaitinoši, jo viņa saprot, ka, ja kaut kas tiek uzsākts, tad par to ir jāuzņemas atbildība un iesāktais jāpabeidz. Šai sievietei grūti pieņemt, ka viņas vīrietis visu laiku vēlas kaut kur doties jeb ir tā sauktais „nemiera gars”, kura prāts vienmēr ir aktīvs.

Viņa ilgojas pēc mierīgas dzīves ar iepriekš izplānotiem ceļojumiem. Fiksēto zīmju pārstāvji arī parasti vēlas bērnus, taču Kardinālie, ja arī vēlas, viņiem ir grūti piesaistīties un rūpēties par viņiem tik labi, kā gribētu Fiksētie.

Jāņem vērā arī vecuma starpība, it sevišķi, ja tā ir lielāka par 15 gadiem, jo katrai paaudzei ir savas domāšanas īpatnības, kas var šķist nepieņemamas jaunākajam partnerim.

Piemēram, Aunam ar Mežāzi ir ļoti laba saderība, taču tikai pie nosacījuma, ja viņiem nav liela gadu starpība. Ja Mežāzis ir vecāks (audzis Padomju Savienībā), tad viņa domāšanas veids Aunam šķitīs ļoti kaitinošs, jo Aunam jūra līdz ceļiem un viņam ir vienalga, ko citi par viņu domā, taču vecākajam Mežāzim ir ļoti svarīgs apkārtējo vērtējums, kā arī, viņa apziņa, ka dzīvē ir iespējams kaut ko sasniegt tikai ar ļoti smagu darbu un labiem kontaktiem, pozitīvajam Aunam var likties pārāk pesimistiska.\

 

Lūk atzīmju atšifrējums tabulā:

1;2-ļoti labi       5;6-vidēji

3;4- labi            7;8-slikti

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Krūze</cite>

    Viens jautājums – kad pārstāsiet likt vienu un to pašu?

  • <cite class="fn">IXIXI</cite>

    Kā var redzēt tabulas labo malu – strēlnieks, mežāzis, ūdensvīrs un zivis?

  • <cite class="fn">Udenvīrs</cite>

    Nu par ūdensvīru es varētu galīgi nepiekrist, esmu kartīgs udensvīrs, es zinu ka ar jaunavām vsp man ir grūti kontaktu uzturēt un es neciešu cilvēkus ar tādu raksturu kā vērsis, liekuļi vien ir saka vienu bet dara ko citu..

  • <cite class="fn">Viktorija Petrova</cite>

    Šī tabula ir pilnīgs bullshits..! Neiesaku ticēt šajai tabulai, jo internetā ir pieejama daudz patiesāka informācija par zīmju saderībām.. Pagaidām tas ko es šeit ieraudzīju, manuprāt, ir muļķības..

  • […] Lasi arī: Saderību horoskops – Tabula, kas īsi un konkrēti parāda labākos un sliktākos zīmju pārus […]

Pievienot komentāru