SIEVU HOROSKOPS. Lieliska mīļotā vai īsta ragana?

Zodiaka zīmes sarindotas secībā no vissliktākās līdz vislabākajai sievai, atkarībā no horoskopa!

Skaidrs, ka visas sievas ir labas vai sliktas ar kaut ko savu – neviena nav ideāla, un neviena nav pilnīgi nederīga.

12. vietā – AUNS

Lai gan šī zodiaka zīme kopumā varētu būt laba sieva, ir pārāk daudz skandālu un nesaskaņu ar šajā zīmē dzimušajām sievietēm, lai tās atrastos labāko sievu TOP 3. Auns laulībā ir gatavs kā dot, tā arī ņemt, tomēr lielas problēmas var sagādāt viņas egoisms. Nereti sanāk sāpināt sev pašus tuvākos, pat speciāli to nedarot vai neapzinoties.

Tā vien gribētos ticēt, ka Auns ir visai dāsna zodiaka zīme, bet, ja runā par viņa pašcieņu, tad tā viņa ir daudz svarīgāka.

Kā sieva viņa ir lieliska, jo ir kaislīga.  Viņa vienmēr radīs kompromisu attiecība pret savu ģimeni. Kā mamma Auns spēs tikt galā ar saviem bērniem un pārlieku nesatrauksies, ja kādam no tiem neveiksies mācībās vai pārbaudes darbos. Ja bērni nespēs tik galā ar to, ko vecāki no viņa sagaida, Auns pārņems grožus savās rokās un palīdzēs, kā vien spēs. Tomēr jāņem vēra, ka Auns nav labi zināms savas pacietības dēļ… Visai iespējams, ka viņa var pateikt vai izdarīt lietas, kuras pēcāk nožēlos. Neskatoties uz to, Auni no saviem bērniem iemācīsies ļoti daudz un gūs daudz jaunu emociju. Aunu bērni mēdz būt emocionāli spēcīgi un rūdīti – tādi, kas nebaidās no dzīves izaicinājumiem.

Visai nepatīkama var izrādīties konfliktu risināšana ar sievieti-Aunu. Viņas mēdz uzliesmot dusmās, bet tad ātri nomierināties, tā it kā nekas nebūtu noticis. Protams, ka viņai tajā brīdī viss ir kārtībā, bet aizvainotais cilvēks pat nesaprot, kas nupat notika! Šī neapdomība un pārgalvība Aunam šķiet tik pat dabiska kā egoisms, kad viņa mīļotais cilvēks pēc neglaimojošo vārdu uztveršanas piedzīvos nepatīkamu jūtu uzplūdu, Auns būs par to pārsteigts.

Aunam būtu jāpadomā par to, ko viņš dara dažādu emociju uzplūdā! Diezgan bieži šo sieviešu emocijas mēdz būt pārspīlētas un neizprotamas, radot tikai lieku drāmu. Ja kāda zodiaka zīme būtu jāieliek seriālā, kas visprecīzāk attēlotu viņu dzīves, tad Aunu sievietes spēlētu galvenajās lomās seriālos “Hameleonu rotaļas” un “Santa Barbara”.

Aunu sievietes ir ļoti vētrainas. Ja viņas kaut ko dara, tad uz visiem simts! Tas var būt gan pozitīvi, gan negatīvi. Piemēram, darba vidē viņas var būt pašas strādīgākās, bet, tai pat laikā, tikt ienīstas un apskaustas. Arī attiecībās viņas ir gatavas upurēt sevi pilnībā, tomēr kurš vīrietis ko tādu spēj patiesi novērtēt? Tikai retais!

Kādam Auna sieviete būs ideāla, bet kādam – visļaunākais murgs, bet tas, dārgie vīrieši, ir atkarīgs no jums pašiem, jo kāds tu būsi pret viņu, tāda viņa būs arī pret tevi dubultā. Ja mīlēsi un lutināsi, viņa atdarīs ar to pašu divtik, bet, ja necienīsi un negodāsi viņu, tad gatavojies visīstākajai ellei!

Astroloģiski piemērotākās zīmes Aunam ir Strēlnieks un Lauva. Gan Lauva, gan Strēlnieks var būt lieliski saderīgs ar Aunu, jo viņiem ir tā pati kaisle, entuziasms un bezgala optimistiskais skats uz dzīvi – tāpat, kā Aunam. Taču pat šeit Strēlnieks būs mazliet labāks partneris Aunam par Lauvu. Tas tādēļ, ka Strēlnieks tik augstu vērtē pats savu brīvību, un viņiem ir daudz vieglāk saprast un pieņemt Auna vēlmi tādam būt. Ar Auna ugunīgo dvēseli lieliski spēj saiet kopā arī Gaisa stihijas zīmes – Ūdensvīrs un Dvīņi. Daudzi uzskata, ka šāda uguns un gaisa kombinācija esot pati labākā. Saprotams, ka nav šaubu – pārsvarā vislabākā zodiakālā saderība ir ar tām zīmēm, kurām atrodas divas zodiaka zīmes starpā.

Kopumā Aunu sievietes nav nemaz tik sliktas. Viņas būs ideālas sievietes tiem vīriešiem, kas ar viņām būs spējīgi tikt galā, bet tur nu gan vajadzēs nervus un pacietību!

 

 

 

11. vietā- DVĪŅI

Sāksim ar to, ka šīs zodiaka zīmes pārstāves pilnīgi noteikti nesteidzas ar precēšanos vai ģimenes dzīves uzsākšanu. Viņas simtreiz pārdomās, vai maz tam kaut tuvāko piecu gadu laikā ir gatavas. Ne velti viņas mēdz vilcināties, kad vīrietis lūdz viņas roku. Pat runājot par iespējamu precēšanos, Dvīņi noteikti apsvērs visus aspektus, pirms nolems apprecēties, jo vēlāk viņus var skart panikas lēkme par to, ka uz visiem laikiem atņemta viņu neatkarība un brīvība. Dvīņi necieš rutīnu un viņi ātri tiek garlaikoti, tieši tādēļ būtu labi, ja viņa partneris ikdienā sniegtu viņam zināmu motivāciju.

Ja nu Dvīņu sieviete tomēr piekrīt kāzām, tad tas viennozīmīgi būs ar kādu, kurš viņu neierobežo un nekontrolē. Jāteic, ka viņu nemaz nav iespējams “palikt zem tupeles”, jo viņa ir neatkarīga un brīvību mīloša sieviete. Tikai nepārprotiet – Dvīņu meitenes vēlas tikt mīlētas un lutinātas, taču tas jādara pareizi – tā, kā viņām tas patīk! Šīs nav tās meitenes, kuras, aizejot kopā ar draudzenēm ballēties, zvanīs jums ik pēc stundas. Ja viņa ir izgājusi, tad viņa ir aizņemta, tāpēc negaidiet atskaites no viņas puses. Ja nespējat viņai uzticēties, tad jums ātri vien nāksies šķirties, jo viņa neuzticēšanos uztver kā vislielāko aizvainojumu. Un vispār, kas tās par attiecībām, kuras pamatā nav uzticēšanās? Jā, nereti viņas vīriešus var padarīt bezgala trakus un greizsirdīgus, bet tas ir atkarīgs no jums pašiem, dārgie vīrieši! Dvīņu sieviete necietīs vīrieti, kas dusmosies par katru sīkumu un būs greizsirdīgs teju bez iemesla!

Dvīņu sieviete nespēj augt tādā vidē, kur viņa mūždien tiek ierobežota vai nepamatoti apvainota par lietām, kuras viņa neuzskata, ka viņai būtu jādara. Piemēram, negaidiet no viņas atskaitīšanos par to, kur viņa bija. Ja viņa vēlēsies, tad pati izstāstīs! Svarīgi attiecībās Dvīņu sievietei justies svarīgai, nevis kā bērnam! Viņa nemeklē partneri, kurš viņai būs kā tēvs, viņa meklē kādu, kurš būs lielisks mīļotais vīrietis.

Viena no populārākajām problēmām, ar ko saskaras Dvīņi, ir garlaicība. Šīs sievietes nespēs ilgi būt attiecībās ar kādu, kurš nav interesants un neliek viņas sirdij pukstēt straujāk. Vairāk par visu viņa ienīst rutīnu, tāpēc šīm sievietēm nepieciešams vīrietis, kas elpai liek aizrauties. Kopumā Dvīņi ir gatavi daudz darīt, lai viņu ikdienas dzīve laulības ietvaros būtu labāka. Dažkārt šajā zīmē dzimušajiem derētu vienkārši nomierināties un atslābt, it īpaši brīžos, kad nenotiek nekas intensīvs. Dvīņi ir labi partneri, tomēr viņiem vajadzētu izvairīties no nezināmā meklēšanas un jaunu lietu izpētes, kas var novest pie visu iegūto lietu zaudēšanas vienā acumirklī.

Ja runa ir par saderību ar citām zīmēm, tad Dvīņu sievietei radīts būs vīrietis, kas dzimis Lauvas vai Strēlnieka zvaigznājā. Gan Lauva, gan Strēlnieks mīl piedzīvojumus, tāpēc Dvīņu sievietei ar viņiem nekad nebūs garlaicīgi. Tikpat labas attiecības izveidotos ar Svariem un Ūdensvīriem. Tā kā gan Svariem, gan Ūdensvīram ir tāda pati domāšana kā Dvīņiem, viņi spēj dalīt objektīvu un uz cilvēkiem orientētu skatu uz dzīvi. Lai vai kā, Dvīņiem būs mazliet labāka saderība ar Ūdensvīru, nevis ar Svariem. Tā kā Ūdensvīrs ļoti augstu vērtē savu brīvību, viņiem ir daudz vieglāk pieņemt Dvīņu nenogurstošo, izvairīgo dzīvesstilu.

Kopumā Dvīņu sievietes tomēr nav nemaz tik sliktas sievas, viņas vienkārši pašas mēdz būt kā vīrieši – neatkarīgas, stipras un darbīgas. Jāteic, ka no viņām nereti iznāk visīstākās karjeristes, tāpēc viņas visai vēlu attopas pie idejas par ģimenes dzīves uzsākšanu. Neskatoties uz to, šīs zīmes pārstāvēm nemēdz būt daudz bērnu, jo ar pirmdzimto viņas saprot, cik liela atbildība tā patiesībā ir, turklāt, cik maz laika paliek sev pašai. Taču, pat ja viņai ir tikai viens bērns, viņš tik un tā tiek mīlēts no visas sirds un dvēseles!

10. vietā – ŪDENSVĪRS

Kaut arī Ūdensvīra zvaigznājā dzimušās sievietes liek domāt, ka viņas ir nevainojamas un perfektas teju visos dzīves aspektos, saglabājot pašcieņu un pašpārliecinātību, patiesībā viņas bieži vien cīnās ar saviem iekšējiem dēmoniem. Šīs sievietes ir apveltītas ar spēcīgu personību, bet tik pat stipras ir arī viņu emocijas, kuras reizēm ir visai grūti kontrolēt.

Daudzi teiktu, ka šī zodiaka zīme reti kad izrāda jūtas. Tā varētu domāt tikai tie, kas viņu nemaz nepazīst, bet tikai tie, kas viņu patiešām zina, ir lietas kursā par viņas sarežģīto dabu un mutuļojošajām emocijām. Šī sieviete izvēlas jūtas neizrādīt tiem, kuriem tās nav jāizrāda. Piemēram, viņa var būt bezgalīgi lepna par savu vīru un bērniem, bet viņa neies un visiem par to publiski nestāstīs. Tai pat laikā, viņa var iet cauri grūtam attiecību periodam, kur strīdi ar mīļoto ir teju katru dienu, bet arī par to viņa nesūdzēsies, bet gan mēģinās ar visu pati tikt galā. Arī attiecībās ar vīrieti, viņa visu mēģina izdarīt pati, kas vīrietim varētu nepatikt. Godīgi sakot, Ūdensvīru sievietes rada priekšstatu, ka viņām vīrietis pat nav vajadzīgs – salabot mājoklī viņa visu tāpat prot, un nopelna viņa arī labi. Tomēr patiesībā, viņai ir nepieciešams kāds, kurš viņai pateiktu: “Mīļā, atpūties, šo izdarīšu es!”. Tiesa, reti kurš vīrietis, redzot tik spēcīgu sievieti, izdomās iejaukties viņas ikdienas kārtībā.

Šai sievietei neder vīrs, kurš ignorēs un nenovērtēs viņu, viņai vajag tikpat spēcīgu vīrieti, lai arī attiecības būtu noturīgas un ilgstošas. Patiesībā, viņa alkst pēc tā, ka kāds viņu novērtētu un spētu pateikties par visu, ko viņa dara. Viņai neder kāds, kurš akli māj viņai ar galvu, bet pats sēž dīvānā, skatoties seriālus. Viņai nepieciešams vīrietis, kurš viņu iedvesmotu un būtu gatavs mesties ar viņu vistrakākajos piedzīvojumos!

Daudzi domā, ka Ūdensvīrs citu acīs tiek uzskatīts par atsvešinātu un nejūtīgu, cilvēki kļūdaini domā, ka viņu sirdīs nekas nekas nenotiek. Tas nevar būt tālāk no patiesības, jo Ūdensvīri patiesībā ir viena no zodiaka dziļdomājošākajām zīmēm, kura pastāvīgi domā. Tas atspoguļojas jau no agrām bērnu dienām, jo šiem bērniem ir pavisam citi uzskati par sabiedrībā pieņemtajām normām. Viņi, šķiet, vienlaikus var būt gan laipni, gan neiecietīgi. Viņš mūždien izdomās ko tādu, ka citiem mati sasliesies stāvus no šausmām. Viņš ir liels individuālists, bet tas nenozīmē, ka viņam trūkst draugu. Tieši otrādi, viņš nav izvēlīgs. Viņš nekavējoties pieteiks karu tradīcijām un vispārpieņemtajām normām, ja tās traucēs viņa attīstību.

Ja runā par attiecībām, tad Ūdensvīru sievietes ir ļoti izvēlīgas, sev klāt pielaiž tikai izredzētos. Tam vīrietim, kas vēlas izjust viņas mīlestību, jāapzinās, ka šī sieviete nav ieliekama rāmī. Viņa mīl brīvību un piedzīvojumus. Iekšēji un ārēji skaistas, kas liek daudziem vīriešiem zaudēt prātu.

Vislabākās attiecības un harmoniskākā ģimenes dzīve Ūdensvīra sievietei izveidotos ar Dvīņiem un Svariem. Gan Dvīņi, gan Svari būs lieliska saderība Ūdensvīram, jo viņiem ir līdzīga domāšana, objektīvs un uz cilvēkiem orientēts skats uz dzīvi. Taču, šķiet, ka Dvīņi tomēr būs pati labākā saderība Ūdensvīram. Dvīņi tik ļoti ciena paši savu brīvību, ka viņiem ir daudz vieglāk sadzīvot ar Ūdensvīra neatkarīgo dabu. Jāteic, ka Lieliska harmonija loģiskajiem Ūdensvīram izveidosies arī ar Uguns stihijas pārstāvjiem – Strēlnieku un Aunu. Daudzi uzskata, ka šāda Uguns un Gaisa stihiju plūsma esot pati labākā. Ne velti vislabāk kopā sader tie cilvēki, kuriem dzimšanas dienu starpā ir divas zodiaka zīmes.

Šajā zvaigznājā dzimušās sievietes ir ļoti gudras – viņas neielaidīs dzīvē tos cilvēkus, kurus neuzskata par tikpat gudriem vai inteliģentiem kā viņa pati. Viennozīmīgi, gudram ir jābūt arī viņas vīram, bet svarīgi atstāt vismaz vienu nozari, kurā Ūdensvīra sieviete tomēr būs zinošāka. Tas viņai ir svarīgi – būt kaut vienā jomā vislabākajai!

Šīs sievietes ir ļoti strādīgas, bet tikai tajās lietās, kas viņām pašām patīk. Negaidiet no viņām hiperaktivitāti tādās nodarbībās, kuras viņa nevar ciest. Un vēl viena lieta – viņa nekad nedarīs to, kas viņai nepatīk! Tāpat viņa nekontaktēsies ar tiem cilvēkiem, kurus nevar ciest.

Laulības dzīvi viņa uztver ļoti nopietni, tomēr sākumā varētu būt grūti aprast ar jauno sievas statusu.  Problēmas gan sākas ar ģimenes dzīvi. Kļūstot par māti, viņa izjūt grūtības pamest darbu un ieturēt pauzi karjeras izaugsmē, lai gādātu par bērnu, ja viņa tomēr to dara, tad jūt visā rūgtuma piegaršu. Viņa nepacietīgi gaidīs, līdz bērns sasniedz to vecumu, kad var iet bērnudārzā un tad darīs visu iespējamo, lai atgūtu iekavēto laiku karjeras veidošanā.

Lai lasītu par pārējām zodiaka zīmēm, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru