Šīm 3 Zodiaka zīmēm rudens sola ģimenes pieaugumu

Varbūt arī tu esi šo zodiaka zīmju vidū, kam rudens ir teju ideāls periods, lai ieņemtu bērniņu!

Tas nebūt nenozīmē to, ka tā tik tiešām notiks, taču ir zodiaka zīmes, kurām zvaigznes sola vislielākās izredzes tikt pie bērniņa, ja tas ir tas, ko jūs vēlaties. Atsevišķos gadījumos iespējama arī neplānota grūtniecība, tāpēc izteiktāku uzmanību variet pievērst “drošības pasākumiem”.

Tai pat laikā, pieminēsim tās zodiaka zīmes, kurām šis mēnesis nav īsti piemērots bērniņa ieņemšanai, tomēr kategoriski aizliegts tas nav nevienai no tām!

Atcerieties, ka šis nav rakstīts kā likums, iespējami dažādi pavērsieni, viss ir jūsu rokās! Mēs visi taču zinām, kā rodas bērni un kā pie tiem tikt, un kā izvairīties no nevēlamas grūtniecības. Šo informāciju iespējams izmantot, lai uzzinātu, ko par šo visu iespējams saprast no planētu izvietojuma.

 

Piemērots laiks ģimenes pieauguma plānošanai: 

AUNS

Ja par ģimenes pieaugumu jau sen esat runājuši un cerējuši, tad rudens ir ļoti piemērots mēnesis šī sapņa īstenošanai.

LAUVA

Ja vasarā labāk bija nesteigties, tad rudens tam ir piemērots laiks. Lauvām rudens ir piemērots arī, lai beidzot apprecētos. Dažas Lauvas, kuras ir brīvas, beidzot sastaps kādu īpašu cilvēku. Kas zina – varbūt arī jums kāzas un bērni nebūs nemaz tik tālu?

STRĒLNIEKS

Rudens jums būs ļoti romantisks mēnesis, neskatoties uz to, kāds laiks ir aiz loga. Pavadiet pēc iespējas vairāk laika ar mīļoto cilvēku! Daudziem Strēlniekiem, šis ir labs laiks, lai uzsāktu kopdzīvi, apprecētos vai domātu par ģimenes pieaugumu!

Domas par ģimenes pieaugumu ieteicams atlikt uz vēlāku:

SKORPIONS

Ir vērts padomāt, vai jūsu pašreizējā situācija jums to atļauj. Pavisam drīz jūs var skart finansiālas grūtības, tāpēc esiet apdomīgi! Iespējamas nesaskaņas ar mīļoto cilvēku, kas jauks visu harmoniju attiecībās. Bērniņa ienākšana jūsu ģimene attiecības neuzlabotu!

VĒRSIS

Arī jums šis nesolās būt par pārāk laimīgu periodu. Iespējams, ka koncentrēsieties uz darbu, nevis attiecībām. Lai vai kā, jums patiešām nenāk par ļaunu pievērsties domām par pašattīstību un izaugsmi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru