Šīm 3 zodiaka zīmēm šonedēļ jāievēro īpaša piesardzība (30.07.-05.08.)

Uzzini, kuras ir tās 3 Zodiaka zīmes, kuras šonedēļ var sagaidīt neparastus notikumus!

Bieži vien tiek pieļautas gandrīz vai nelabojamas kļūdas, kuras ir radušās nepārdomātas rīcības rezultātā. Horoskopi ne vienmēr pasaka kaut ko konkrētu, bet iedvesmo mūs un liek uz notiekošo raudzīties no cita skatu punkta.

Noskaidro, kurām Zodiaka zīmēm šajā nedēļā būtu jābūt visuzmanīgākajām, pieņemot lēmumus un saskaroties ar citiem cilvēkiem!

 

VĒZIS

Koncentrējies pats uz sevi un savām iegribām, nevis citu! Nāksies darīt visu, kas tavos spēkos, lai padarītu visus darbus. Pats nedēļas sākums būs grūts un smags, taču, ja saņemsies, tad viss izdosies.

Svarīgas būs arī attiecības ar vecākiem, tāpēc neaizmirsti par viņiem! Iespējams, ka būs nepieciešams morāls vai finansiāls atbalsts, šoreiz viņi tev spēs sniegt vismaz vienu no tiem.

SVARI

Spītība un stūrgalvība tevi šonedēļ var novest pie kāda nopietna konflikta. Taču tev strīdi nebūs izdevīgi, jo īpaši tad, kad pastāv augsta iespēja, ka tie rezultēsies ar ilggadīgu attiecību beigšanos. Pacenties atrast kompromisu, lai apmierinātu gan savas intereses, gan šo indivīdu prasības, kā arī saudzējiet savu veselību!

Tomēr, tai pat laikā, svarīgi būs saglabāt savu lepnumu un nostāju. Mēģini rast zelta vidus ceļu!

Būs smagi jānopūlas, lai augstāk stāvošu cilvēku acīs izskatītos labi.

MEŽĀZIS

Ir laiks pārstāt iet virzienā, kas tevi ved uz nekurieni, pavadi laiku ar cilvēkiem, kuri tev palīdzēs radīt jaunas idejas! Grūtības sagādās palīdzības lūgšana apkārtējiem. Tu esi pieradis visu darīt pats, un lūgt palīdzību tev ir visai problemātiski. Tiec pāri savam lepnumam!  Ir problēmas, kuras nav iespējams un arī nevajag risināt vienam.

Šonedēļ mēģini uzlabot attiecības ar apkārtējiem, nevis noslēgties sevī!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru