Šīm Zodiaka zīmēm septembris var būt ļoti neveiksmīgs mēnesis – piesargieties!

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm šī gada septembrī ir jābūt īpaši piesardzīgām, veicot dažādas izvēles!

Ne viss vienmēr iet tik raiti, cik gribētos, nereti dzīve mēdz izspēlēt visdažādākos jokus, atstājot mūs izmisumā, taču dažreiz no šādām lietām var izvairīties! Uzzini, kā planētu izvietojums var ietekmēt tieši tevi, un ko darīt, lai mazinātu grūtības, kuras tevi varētu sagaidīt!

Kā zvaigznes ir nostājušās – par labu vai sliktu tev? Uzzini to, izlasot šo horoskopu!

VĒRSIS 

Tev nepieciešams būt uzmanīgam karjeras sfērā, iespējams, ka tas, ko plāno darīt, ir kaut kas līdz galam nepārdomāts. Prātīgāk būs pakonsultēties ar zinošāku cilvēku! Šajā periodā Vēršiem ir jābūt uzmanīgiem ar finansēm – būtībā ar kredītiem un citām naudas operācijām, to tad labāk darīt septembra beigās.

Mīlestībā jābūt mierīgam – domā, ko runā! Lamāšanās un dīvaini komentāri ātri vien aizbiedēs otru cilvēku, bet tiem Vēršiem, kas ir attiecībās, jādomā, ko viņi saka savam mīļotajam cilvēkam – varbūt, ka tas viņus pamatīgi aizskar.

AUNS

Izvairies no jebkādiem pārgalvīgiem piedzīvojumiem un steidzīgiem lēmumiem. Būs labāk, ja septembri pavadīsi mierīgi un bez steigas. Šajā periodā mēģini pēc iespējas vairāk laika veltīt tieši sev un savam interesēm.

DVĪŅI

Šajā periodā izvairies no meliem un melošanas, jo tas labi nebeigsies! Labāk esi patiess un godīgs jau no sākta gala, pat ja tas var likt palaist garām kādu šķietami izdevīgu iespēju. Uzturi labas attiecības ar esošo paziņu un draugu loku!

STRĒLNIEKS

Izvairies no paralēlu attiecību veidošanas. Ja tu jau esi attiecībās, bet esi iepazinis kādu citu, tad izdari savu izvēli prātīgi, nevis sāpini gan vienu, gan otru cilvēku! Tiec skaidrībā ar savām prioritātēm un vēlmēm. Draugu padoms var izrādīties vērtīgs viņiem pašiem, taču ne tev!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru