Šīs 3 zodiaka zīmes ir visjautrākās un dzīvespriecīgākās

Pavadot laiku ar šo Zodiaka zīmju pārstāvjiem, Tu nekad nebūsi garlaikots!

Uzzini, uz kādiem pigoriem ir spējīga, katra no šīm zīmēm…

Lauva: Šīs zīmes pārstāvjiem visu patīk darīt ar vērienu un glanci. Lauvas zīmē dzimušajiem, vecumdienās ir daudz traku stāstu mazbērniem, un vēl vairāk tādu, kurus, satura dēļ, stāstīt nedrīkst. Iespējams, tas ir tāpēc, ka Lauvas neredz robežas un par viņu neatlaidību arī nevar sūdzēties. Turklāt, būt ballītes dvēselei- tā ir viņu būtība. Tāpēc, kad nākamreiz dosies izklaidēties, pastaigāties vai iepirkties kopā ar Lauvu – nevelc pārāk neērtu apģērbu, jo nav izslēgts, ka vēlāk bēgsiet no policijas. Pavadot laiku kopā ar Lauvu, viss ir iespējams, ja vien viņam attiecīgā lieta ir pa prātam.

Strēlnieks:  Šīs zīmes pārstāvji mīl piedzīvojumus un neparastas idejas. Ar Strēlniekiem var kopā darīt visu, kā arī, nav grūti viņus pierunāt uz trakiem plāniem. Neskatoties uz to, ka šajā zīmē dzimušajiem, ir svarīgi just iekšēju mieru, neviens nav teicis, ka to nevarētu darīt, pazudinot deju grīdu vai karaokes mikrofonu.  Ņemot vērā to, ka Strēlnieka dzīve nebūtu iedomājama bez brīvības sajūtas- vari sagatavoties saņemt uzaicinājumu apceļot pasauli, kopā uzrakstīt vislabāko atlūgumu, vai varbūt kopīgi burāt uz Meksiku. Visticamāk, ka pirmais Hipijs bija tieši Strēlnieks, lai gan šādu informāciju nav iespējams apstiprināt. Katrā ziņā, kopā ar Strēlnieku tu vari darīt lietas, kuru legalitāti varēsi apcerēt vēl ilgi pēc tam.

Auns: Šīs zīmes pārstāvji māk iekustināt pasākumu, līdz ar to, esot ar viņu kopā- jebkur un jebkad ir sava veida ballīte. Šajā zīmē dzimušajiem galva ir pilna ar idejām un veidiem, kā lietas darīt oriģināli. Iespējams, tas ir iemesls, kāpēc Aunam  visur ir draugi. Auni labprāt kaļ plānus, un, kas ir vēl labāk, uz viņiem var paļauties, jo šīs zīmes pārstāvji tur doto vārdu. Savukārt tas padara viņus par labiem makšķerēšanas  un pārgājienu biedriem. Kurš gan labprātīgi gribētu celties trijos naktī, lai ķertu  zivis, vai soļotu 10 km!? Tas būs Auns! Atmiņas, kurās ir Auns, būs kārtīga smaida vērtas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru