5 zodiaka zīmju sievietes, kuras ir īstas PSIHOPĀTES

Vairums vīriešu ir satikušies ar patiešām trakām sievietēm, tik ļoti trakām, ka tas varētu nosaukt pat par psihopātēm.

Pat, ja attiecību sākumā, viņas rada paraugsievas tēlu, tad vēlāk, viņas izlaiž savus nagus un ragus, un parāda savu patieso dabu!

PARASTI šo zodiaka zīmju sievietes nav nemaz tik trakas, ir nepieciešams īstais vīrietis, kurš viņai liktu sajukt prātā – un ne tajā labākajā ziņā!

Lasi arī: Šo trīs zodiaka zīmju sievietes parasti ir vistrakākās

SKORPIONS

Viņa ir stingra un neatkarīga sieviete, kura neļaus sev kāpt uz galvas. Īpaši traku viņu spēj padarīt vīrietis, kurš nezina, ko grib, respektīvi, nezina un nesaprot, kuru sievieti viņš vēlas, jo skatās uz visām pēc kārtas. Tas Skorpiona zīmē dzimušu sievieti var padarīt traku, un tad sāksies drāma, taču ne uzreiz! Pirmo reizi viņa var paklusēt, arī otro, taču kaut kurā brīdī visas šīs emocijas ies uz āru, un tad gan nebūs labi!

Viņa sāks ārdīties acumirklī, kad uzzinās, ka esat viņai melojis. Tad nekādu žēlastību negaidiet. Īpaši slikti iet tiem, kuri ir pamanījušies viņu nokaitināt dienā, kad viņai ir slikts garastāvoklis.

LAUVA

Arī viņa nav nekāds zelta gabaliņš. Lauva ir apveltīta ir visai smagu raksturu, tomēr ir daudzas īpašības, kuru dēļ ir vērts viņu mīlēt. Taču šoreiz ne par to labo, bet gan slikto. Lauva kļūst psiha tad, kad tiek aizskarts viņas ego, vai situācijā, kad nekas nenotiek tā, kā viņa ir vēlējusies. Savā ziņā viņa ir perfekcioniste, kura necieš, ja kaut kas notiek ne tā.  Dusmojas viņa gana dikti, lai pabiedētu apkārtējos, bet vismaz viņai nav problēmu  – neviens viņai neuzdrošinās kāpt uz galvas!

ZIVIS

Šī sieviete ir neparedzama. Vienā brīdī var šķist maiga, jutekliska un bezgala sapņaina, bet citā brīdī liekas, ka jāsauc eksorcists, jo viņas personība ir tik ļoti mainījusies. Viņa pārdzīvo par visu, un jāsaka, ka dusmu iespaidā var kļūt par īstu histēriķi. Ir grūti paredzēt, kuru reizi viņa sāks raudāt, bet kuru reizi plēsīs traukus, dažreiz var notikt abi reizē.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras nespēj aizmirst savu pirmo mīlestību

DVĪŅI

Kaut ari parasti viņa ir jautra un sabiedriska, reizēm var kļūt patiešām riebīga. Un pat bez zināma iemesla. Ja visas negatīvās emocijas sakrājas, tad viņām ir jānāk uz āru. Bieži vien tas viss tiek izgāzts uz pašiem tuvākajiem!

AUNS

Viņa ir ļoti dinamiska persona, un viņai viss ir saistīts ar galējībām. Ja viņa ir priecīga, tad ļoti, bet, ja bēdīga – tad .. arī – ļoti! Un dusmas viņa kontrolēt nespēj. Tad jau drīzāk saturēs asaras, nekā dusmu dūmus, kas nāk no ausīm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru