Solījumu horoskops: kuras zodiaka zīmes nespēj turēt doto vārdu

Šis horoskops atklās, kurām zodiaka zīmēm var uzticēties visvairāk, bet kurām – vismazāk, ja runa ir par solījumu izpildīšanu!

Auns

Tu patiesi vēlies izpildīt visu, ko esi solījis. Nav šaubu, ka tu vēlies, lai visi būtu laimīgi un apmierināti, tādēļ tu nereti cilvēkiem apsoli pie kājām nonest teju visu debesu jumu. Par spīti tam, tev vienmēr ir tik daudz darāmā, ka tu tiec rauts uz 10 dažādām pusēm, tieši šī iemesla dēļ tu bieži vien aizmirsti par saviem solījumiem un neizpildi tos.

Vērsis

Tavs vārds noteikti ir kā likums. Ja tu kaut ko esi apsolījis, tad noteikti to izdarīsi, lai tur vai kas. Āķis slēpjas tajā, ka tu reti kaut ko kādam vispār apsoli, jo labi apzinies vārda vērtību.

Lasi arī: Vecums, kurā katra zodiaka zīme atradīs savu dvēseles radinieku!

Dvīņi

Patiesībā tu no visas sirds vēlies turēt dotos solījumus, bet tev nereti lielas grūtības sagādā tieši to izpilde. Jāpiemetina, ka tev ir patiess talants izlikties, ka esi doto solījumu turējis, lai gan to neesi to izdarījis.

Vēzis

Tu nekad neapsolīsi to, par ko neesi pilnīgi pārliecināts. Nepiepildīts solījums ir gluži kā salauzta sirds un tu pavisam noteikti nevelētos kādam nodarīt šādas vai līdzīgas sāpes.

Lai lasītu tālāk par pārējām zodiaka zīmēm, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru