Stila un modes horoskops – kas raksturo tavu zodiaka zīmi?

Outfitters-Winter-Dresses-For-Men-Women-2012-11

Klasiska elegance vai pēdējās modes tendences?

Vīrišķība sievišķīgajā vai absolūta sievišķība itin visā? Vai zini, kas raksturīgs tavai horoskopa zīmei?

AUNS: Tu ļoti ātri uztver modes izmaiņas, tādēļ allaž esi ģērbies/ģērbusies pēc jaunākajām modes tendencēm. Bet arī tu jaunākajai modei piešķir arī savu ideju. Un pats labākais – lai arī ko tu izvēlētos, tu to allaž proti pasniegt ar pārliecību.

VĒRSIS: Tu esi apsolījis savu uzticību modei – tu tajā investē un tu investē modi sevī. Klasisks apģērbs Zemes toņos veido galveno daļu tavas garderobes. Odziņai tev noder rokassprādzes, pulksteņi vai arī dārglietas – kā sievietēm tā arī vīriešiem.

DVĪŅI: Tu arī esi klasiķis, bet regulāri miksē klasisko apģērbu, pievienojot tam minimālu devu jaunākās modes un aksesuāru.

VĒZIS: Vēzis nav nekāds vidusceļa gājējs – sievietes Vēži ir sievišķīgas, bet vīrieši Vēži – vīrišķīgi. Un tas izpaužas modē vistiešākajā veidā. Sievišķīgi kleitu piegriezumi, vīrišķīgi pulksteņi un žaketes – tas ir Vēža gaumē.

LAUVA: Lauva nav ar mieru vilkt plašas tirāžas drēbes – Lauvai ir nepieciešams dizainera dizains un tāds, kas citiem nebūs pieejams. Ierobežota skaita mētelis, soma, apavi – tas ir Lauvas gaumē.

JAUNAVA: Ir elegances meklētāja. Smalki izšuvumi, perfekti nostrādātas vīles un izstrādāts audums. Jaunavu piesaista ekstravaganti dizaini, bet sev viņa izvēlās kaut ko piezemētāku (neaizmirstot par šiku)!

SVARI: Modes mīlētāji! Svari parasti ir pirmie rindā, lai iemēģinātu jaunāko apģērbu. Sievietes svari mīl franču mežģīnes, šifona kleitas un sievišķīgu piegriezumu itin visā – viņas izstaro sievišķību.

SKORPIONS: Apkaklīšu krekli, ādas zābaki un velveta jakas – tā ir Skorpiona mode. Bet nedomā, ka ierastais Skorpionu izpildījumā ir garlaicīgs. Skorpions prot visu padarīt izteiksmīgāku un interesantāku.

STRĒLNIEKS: Piezemēta elegance – tas ir tev raksturīgais izskats. Sievietes Strēlnieki savu drosmi pauž, izvēloties vīrišķīgas bikses, kas kombinētas ar sievišķīgiem apkaklīšu krekliem. Un, lai izceltos, izvēlās vienu galveno apģērba gabalu, kam tiek pieskaņots viss pārējās. Tas pats attiecas uz Skorpionu vīriešiem.

MEŽĀZIS: Tu dod priekšroku klasiskiem piegriezumiem un klasiskiem audumiem – tu uzticies pārbaudītām vērtībām. Bet ne jau vienkāršai klasikai – klasikai ar akcentu. Arī vintāžs ir tavā gaumē.

ŪDENSVĪRS: Tavā stilā ir izpaust sevi ar modi, turklāt jaunāko modi. Tu spēj miksēt dažādu dizaineri un dažādu stilu apģērbu, pievienojot tam savu īpašo odziņu.

ZIVIS: Tu dod priekšroku maigiem audumiem, piemēram, zīdam, šifonam, velvetam. Un tev patīk spīdumi – līdz gaumīgi robežai. Sievietes Zivis īpaši mīl augstus papēžus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru