TESTS: Izvēlies vienu attēlu un uzzini, ko tas par tevi atklāj

mandala

Izvēlies vienu no šīm krāsainajām mandalām, un uzzini, ko tas par tevi pasaka!

Ja tevi ir piesaistījušas divas mandalas, un tu nespēj izvēlēties, tad ņem vērā abu divu skaidrojumu!

1. Tu esi godīgs, mierīgs un uzticams indivīds. Daudzi cilvēki tevi uzskata par uzticības vērtu personu, uz kuru vienmēr var paļauties.

2. Tu esi dzimis līderis. Tu viegli spēj analizēt dažādus skatu punktus un pieņemt skaidru lēmumu, uzņemties iniciatīvu un vest komandu pareizajā virzienā. Uzstādot mērķi tu sīki un smalki izplāno katru soli virzībā uz to un lēni, bet pārliecinoši to sasniedz. Šī pieeja attur tevi no impulsīviem un neapdomātiem lēmumiem.

3. Tu esi skrupulozs un tas padara tevi par perfekcionistu. Tev jāatzīstas, ka šīs tendences tevi nogurdina krietni vairāk, nekā tu vēlētos atzīt. Centies biežāk atpūsties un ļauj notikumiem ritēt savu kursu. Brīvības garša ļaus tev atpūsties, kā arī sakārtot prātu un ķermeni.

Lasi arī: Izvēlies vienu no šīm krāsainajām bildēm – ko tas atklāj par tavu pagātni?

4. Tu esi optimists, no kura vienmēr staro pozitīvā enerģija. Tevi interesē viss apkārt notiekošais un tu vienmēr centies izmēģināt ko jaunu. Dažkārt tu esi impulsīvs un rīkojies mirkļa ietekmē. Centies plānot savu rīcību, tas palīdzēs ieekonomēt laiku un enerģiju.

5. Tev patīk palīdzēt citiem cilvēkiem. Tu esi dāsns cilvēks.Tu esi spēcīgs un apņēmīgs indivīds. Par spīti apstākļiem, tu cieti stingri uz savām kājām un droši virzies uz priekšu. Tā tikai turpini! Nepadodies! Tu noteikti saņemsi to, ko esi pelnījis.

6. Tu esi viens no tiem, kuri netur savas problēmas iekšienē, bet brīvi runā par tām ar citiem, tādējādi kopīgiem spēkiem rodot risinājumu. Tu attīsties un audz. Konstruktīvā kritika, ģimenes un draugu atbalsts tev šajā procesā ļoti palīdz.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru