Uzzini frāzi, kuru vēlas dzirdēt ikviens vīrietis…

couple-in-bed-credit-istock-178132492-630x419

Tu domā, ka zini, ko ikviens vīrietis vēlas dzirdēt no mīļotās, bet varbūt tu dziļi maldies.

Protams, frāze „Tu esi tik liels!” nekad neizies no populārāko un iecienītāko teicienu saraksta, turklāt tā cels viņa pašapziņu. Bet tā nav pati svarīgākā.

Atbilde: „Es novērtēju tevi kā personu.”

Iespējams, ka pirmajā brīdī šī frāze neraisa tevī nekādas dižās emocijas, kā arī pati ideja nešķiet tik svarīga. Bet lūk kādēļ vārdi „Es novērtēju tevi!” ir tik svarīgi.

Bieži vien sievietes un vīrieši tiek uzlūkoti ļoti šaurā un pārlieku vienkāršotā veidā. Piemēram, sievietes tiek ierobežotas kā skaistuma etaloni. Pat cīkstone Ronda Rousija, kas uzskatāma par vienu no stiprākajām sievietēm uz planētas, tiek ielikta rāmjos brīdī, kad žurnāli vēlas viņu padarīt par seksuālu būtni peldkostīmā.

Un vīrieši arī tiek vērtēti ļoti šaurā izpratnē: pēc to karjeras, ietekmes, statusa, bankas kontā redzamajiem cipariem vai pat pēc kaut kā tik mazsvarīga kā pēc mašīnas, kurā tas pārvietojas. Bieži vien, diemžēl, attopamies situācijā, kurā, novērojot ne pārāk izskatīgu vīrieti ar ārkārtīgi izskatīgu sievieti, nodomājam, ka vīrietis noteikti ir bagāts, tādēļ sieviete ir ar viņu. Tā it kā personība vai raksturs būtu nesvarīgi.

Kādēļ, redzēdami šādu pāri, mēs nenodomājam – Viņš noteikti ir pats smieklīgākais un superīgākais vīrietis uz šīs planētas, kas padara viņu laimīgu, būdams viņš pats? Kādēļ ir tik grūti saprast, ka mēs varam būt mīlēti un cienīti par to, kas mēs esam?

Televīzija, žurnāli, reklāmas un sociālie portāli – tie visi savā ziņā mums ir noteikuši, kas ir labi un kas nav. Tie radījuši iespaidu, ka īstās vērtības ir finansiālas? Tas ir jautājums, kas mums katram sev ir jāuzdod.

Ja tu mīli personu, tu to mīli patiesi. Tu nemīli mašīnu vai dārgu pulksteni.

Tieši tādēļ ir tik ļoti jauki un patīkami, kad kāds mums atgādina par īstajiem iemesliem, kādēļ esam mīlēti. Par īstajiem iemesliem, kādēļ mēs esam kopā un kādēļ diendienā sākām šos skaistos vārdus : ES TEVI MĪLU!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru