Uzzini, kā tavs dzimšanas laiks ietekmē tavu dzīvi

  

Vai zini, cikos Tu esi dzimis?! Ja nē, tad noteikti mēģini to noskaidrot, jo, kā izrādās, dzimšanas laiks nosaka to, kādi mēs esam un ļoti būtiski ietekmē katra cilvēka dzīvi. 

Tāpēc ir ļoti svarīgi noteikt, cikos tad Tu īsti esi dzimis, lai zinātu, kā šis Tavas dzimšanas laiks ir ietekmējis ne tikai Tavu raksturu, bet arī visu dzīvi un likteni, tāpēc mēs Tev piedāvājam noskaidrot, ko Tava dzimšanas stunda par Tevi atklāj, kādas rakstura iezīmes tā Tev ir piešķīrusi un kas Tevi sagaida turpmākajā dzīvē!

 

00:00 – 02:00

Šie cilvēki skolas un augstskolas laikā parasti ir teicamnieki, viņi ir apveltīti ar lieliskām organizatoriskajām un analītiskajām spējām. Bieži vien viņi izskatās daudz jaunāki par saviem gadiem. Viņu darbs var būt saistīts ar biežiem komandējumiem un komunikāciju, bet romantiskajās attiecībās šie cilvēki ir pārāk atklāti vai arī tieši otrādi – noslēgti.

02:00 – 04:00

Šie cilvēki ļoti labi apzinās naudas vērtību, viņi ir izteikti darbaholiķi. Viņiem patīk komforts un bieži vien viņiem visu patīk darīt pašiem ar savām rokām. Viņi dievina mākslu un mūziku, vienmēr seko līdzi jaunākajām modes tendencēm, bet mīlestībā viņi ciena partnera uzticību.

04:00 – 06:00

Šie cilvēki ļoti izceļas pārējo vidū, jo bieži vien viņi ir ļoti spilgtas un dinamiskas personības, kas var būt arī diezgan agresīvas. Ar viņiem noteikti nekad nav garlaicīgi, bet mīlestībā viņiem ir nepieciešams cilvēks ar spēcīgu personību. Bieži vien viņi sasniedz ļoti labus rezultātus karjerā.

06:00 – 08:00

Šie cilvēki bieži vien ir ļoti reliģiozi un garīgi. Viņi ir apveltīti ar ļoti dziļu dvēseli, vienmēr visu un visus ļoti labi saprot. Grūtības sagādā profesijas izvēle, bet romantiskajās attiecībās bieži vien izdara kaut kādus negaidītus un neizskaidrojamus soļus.

08:00 – 10:00

Šie cilvēki ir ļoti patīkami un draudzīgi, tāpēc bieži vien viņiem ir ļoti daudz draugu. Viņi ir viedokļu līderi jebkurā kompānijā, kā arī viņi jebkurā situācijā pilnīgi un noteikti ir par patiesību.

10:00 – 12:00

Šie cilvēki bieži vien spēj būt autoritātes sabiedrībā. Viņi ir ļoti veiksmīgi karjerā, profesionālajā jomā viņiem ļoti piemērota ir vadītāju darbs, bet privātajā dzīvē viņi bieži vien ir vientuļi, jo visu laiku aizņem darbs, taču vispār mīlestības jomā viņi ļoti pastāvīgi un uzmanīgi.

12:00 – 14:00

Šie cilvēki nemācās no citiem, taču viņi ir ļoti labi skolotāji, tāpēc apkārtējie bieži vien vēršas pie viņiem pēc padoma. Viņi dievina ceļošanu, bet mīlestībā dod priekšroku neordināriem un visnotaļ eksotiskiem cilvēkiem.

14:00 – 16:00

Šie cilvēki bieži vien sniedz palīdzību un atbalstu citiem cilvēkiem. Nereti viņi spēj prognozēt situācijas tālāku attīstīšanos. Mīlestībā viņiem svarīga ir seksuālā tieksme, bet darbā viņi vienmēr vēlas ar visiem būt draugos.

16:00 – 18:00

Šie cilvēki ir ļoti pievilcīgi apkārtējo cilvēku acīs. Vai nu viņiem pasakaini veicas, vai arī viņi ir pilnīgi neveiksminieki. Viņi ir ļoti romantiski un vienmēr zina, ko grib romantiskajās attiecībās, viņi ir ideālas sievas un vīri.

18:00 – 20:00

Galvenais šo cilvēku dzīvēs ir darbs, kuru viņi ciena un novērtē, un veselība, jo ļoti daudzi no šiem cilvēkiem dievina diētas un pareizu ēšanu. Viņi zina visu par medikamentiem un veselīgu dzīvesveidu. Viņu vidū ir ļoti daudzi ārsti un cilvēki ar medicīnisko izglītību, bet citi var būt programmētāji.

20:00 – 22:00

Galvenais viņu dzīvēs ir kaislība, mīlestība un bērni. Flirtēšanas māksla viņiem ir dabas dota. Viņi uzvedas ļoti praktiski, bet mīlestībā viņiem ir vajadzīgs režisors. Viņu attiecībās vienmēr ir kaisles klātbūtne.

22:00 – 24:00

Viņi ļoti precīzi jūt apkārtējos cilvēkus. Viņi vienmēr izrāda rūpes un var iemantot ļoti lielu varu pār cilvēkiem. Ģimene viņiem ir svēta lieta, tāpēc viņi vienmēr tiecas radīt ģimeni, kurā viņi grib būt ģimenes galva.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru