Uzzini, kāds inteliģences tips tev piemīt, atbilstoši tavai zodiaka zīmei

in

Ir daudz un dažādu tipu, uzzini, ar ko esi apdāvināt tu, atbilstoši šim horoskopam!

Protams, ka šeit rakstītais nav atbilstošs visiem Auniem, Vēršiem… kā vienam, tomēr padomā, vai, piemēram, Auna gadījumā, tev nav tā, ka intuīcija tev palīdz virzīties uz priekšu, vai Vērsim – lieliski spēj domāt un darboties vienlaikus, vai, ka Dvīņiem labi padodas runāšana un valodu apguve…

Auns. Auniem piemīt intuitīvs viedums; viņi var saskatīt iespējas jebkurā situācijā un nebaidās uzticēties savai intuīcijai, kā arī uzņemties risku.

Vērsis. Vērši ir aplaimoti ar ķermeņa kinestētisko viedumu, viņiem lieliski padodas gan prāta, gan ķermeņa koordinēšana. Vērši iegūst zināšanas kustību procesā, ar muskuļu atmiņas palīdzību.

Dvīņi. Ņemot vērā, ka Dvīņiem svarīga ir komunikācija, nav nekāds pārsteigums, ka tieši šai zīmei piemīt lingvistiskā inteliģence. Viņiem vienmēr izdodas atrast pareizos vārdus, lai izteiktu savas domas.

Vēzis. Vēži var lepoties ar dziļi personisku inteliģenci. Viņi izprot paši sevi, savas jūtas un ārkārtīgi labi zina, ko viņi vēlas.

Lauva. Lauvām piemīt radošais viedums, viņi ir spējīgi izvērtēt un pielāgoties jebkurai situācijai vai cilvēkam.

Jaunava. Jaunavām īpaši izteikta ir loģiskā inteliģence un viņām lieliski padodas kalibrācijas, hipotēžu izvirzīšana un to pierādīšana.

Svari. Svari ir aplaimoti ar muzikālo inteliģenci, viņiem lieliski padodas skaņu, toņa, tembra un ritma uztveršana, viņi labi saprot mūzikas valodu.

Skorpions. Skorpiona vizītkarte ir viņa pastāvīgā inteliģence, šīs zīmes pārstāvjus ir grūti vai pat neiespējami apmuļķot. Viņi redz tev cauri, lai arī ko tu darītu vai sacītu.

Strēlnieks. Strēlniekam piemīt eksistenciālais viedums. Viņi ir sajūsmā par nozīmīgu jautājumu atšķetināšanu, īpaši tuva dzīves jēgas un nāves tematika.

Mežāzis. Mežāžiem raksturīga praktiskā inteliģence, viņi ir lieli problēmu risinātāji. Viņi spēj pārvaldīt savu bankas kontu, atrisināt darba vietā samilzušās problēmas un nākt klajā ar risinājumu, kā doties pensijā 40 gadu vecumā.

Ūdensvīrs. Ūdensvīri ir aplaimoti ar telpisko inteliģenci, viņiem izcili padodas prātā ģenerēt, rotēt un transformēt vizuālus attēlus.

Zivis. Zivju specializācija ir dabaszinātņu inteliģence, viņi skaidri saprot dzīvās būtnes un ir spējīgi lasīt dabas izpausmes kā grāmatu.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru