Veiksmes horoskops nedēļai no 25. februāra līdz 3. martam – vai esi šajā TOP3?

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm zvaigznes ir nostājušās par labu, tāpēc tās gaida patīkami notikumi!

ZIVIS

Zivīm šī nedēļa būs visai dažāda, jo būs neskaitāmas iespējas sevi pilnveidot un attīstīt. Lielu daļu sava brīvā laika veltīsi socializējoties un iepazīstoties ar jauniem cilvēkiem.

Attiecībās esošās Zivis nedrīkst aizmirst arī par otrās pusītes eksistenci, tāpēc pa vidu visiem notikumiem, centieties atrast laiku arī mīlestībai.

Kas attiecas uz karjeru, tad diži lielas izmaiņas zvaigznes nesola, tomēr ir vērts uzlabot attiecības ar kolēģiem.

LAUVA

Šonedēļ dažādi notikumi liks aizdomāties par savas dzīves kvēlākajiem sapņiem. Iespējams, ka tas, pēc kā tik ilgi esi tiecies, tev nemaz nav vajadzīgs. Iemācies novērtēt to, kas tev ir dots, un šoreiz, tā vietā, lai tiektos pēc jaunā, mazliet apstājies un velti laiku tam, kas tev jau ir.

Ģimenei šonedēļ būs liela nozīme, tāpēc sazvanies vai satiecies ar radiem tik bieži, cik vien iespējams. Attiecībās esošās Lauvas var nolemt, ka šis ir lielisks laiks, kad jauno partneri iepazīstināt ar saviem vecākiem.

SVARI

Jauna mēneša iestāšanās par sevi liks manīt, un apņemšanās ātri vien var zust. Mēģini kārtīgi saņemties, un visas dienas garumā darboties tā, lai, iekrītot gultā, tu uzreiz iemigtu.

Pozitīvs laiks jaunu attiecību uzsākšanai un jaunu draudzību veidošanai. Svariem nevajadzētu pārāk daudz laika pavadīt vientulībā. Jo vairāk socializēsies, jo laimīgāks jutīsies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru