Vīrietis – Zivis: lūk, ko viņš novērtē un ciena saziņā ar sievieti

Zivis pieder pie pasīvajām Zodiaka zīmēm. Šiem cilvēkiem parasti nav raksturīga neatlaidība un apņēmība. 

Zivis, nespēdamas pretoties apstākļiem, nododas sapņiem, paļaujoties uz to ka viss pats saliksies tā, kā vajag, un neuztraucas par sīkumiem. Vispār šie cilvēki ir ļoti līdzsvaroti. Ja arī kaut kādas emocijas parādās, tad uz ļoti īsu brīdi, turklāt tās reti kad ir tik spilgtas, lai kāds tās vispār pamanītu.

Lasi vēl: Tavs vīrietis – Zivis: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

Bet kādi tad ir šajā zīmē dzimušie vīrieši? Ko viņi novērtē komunikācijā ar sievieti? Šajā rakstā mēs tev to piedāvājam uzzināt!

 

GODĪGUMS

Viņa pārdzīvojumi ir dziļi noslēpti, taču nav tā, ka viņi nejūt pilnīgi nekādas emocijas! Vīrietis-Zivis pilnīgi noteikti dzīvo ar emocijām, taču tajā pat laikā arī baidās no tām, jo tās pārāk bieži ir viņu neveiksmju iemesls. Šos vīriešus piesaista sievietes, kuras nekautrējas no savām jūtām, tāpēc jūsu uzdevums – būt īstai! Viņam patīk impulsivitāte, runīgums un pat ekscentriskums – neapslāpējiet sevī šos instinktus, ja tie patiešām ir jums raksturīgi. Protams, ka tas nenozīmē to, ka jau otrajā randiņā jums viņš būtu jāpiespiež pie sienas un jāatzīstas savās simpātijās. Arī vīriešiem-Zivīm patīk interesanta noslēpumainība, kas nepārvēršas spēlē vai vēl ļaunāk – manipulācijā.

 

Labas manieres

Vīrieši-Zivis ir patiešām ļoti ievainojami. Viņš pilnīgi noteikti atceras kritiku un bezrūpīgus komentārus par savu izskatu un uzvedību, ilgi par tiem domājot un mokoties, tāpēc jums jābūt maksimāli taktiskām. Būtu labi, ja jūs zinātu un ievērotu etiķetes normas, kā arī jums pilnīgi noteikti šī vīrieša klātbūtnē vajadzētu izvairīties no piedauzīgām runām.

 

Lasi vēl: 10 iemesli, kādēļ Zivis ir labākā zodiaka zīme

 

Vecmodīga uzvedība

Šim vīrietim ir nepieciešams garants, ka jums var uzticēties, un to viņš atrod jūsu konservatīvismā. Tas gan nenozīmē, ka jums jāsarkst vai jāģībst, kas tiek apspriests sekss. Jūsu uzdevums – būt maigai un romantiskai. Viņš pieturas pie tradicionālās morāles principiem, turklāt viņš tic arī vīrieša un sievietes lomu nošķiršanai. Ja jūsu viedoklis par šo visu atšķiras, neslēpiet to, taču necentieties to ātri mainīt uz pretējo.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru