Visgudrākās sievietes pēc horoskopa – tā apgalvo astrologi!

Pat ja tu neiekļūsti šajā sarakstā, tas nenozīmē, ka tev nav iespēju nopelnīt inteliģentas sievietes titulu. Prāts ir ne tikai erudīcija, bet arī gudrība, jo ir svarīgi, lai tu spētu redzēt savas dzīves kļūdas no malas, gūstot labumu pat no neveiksmēm. Stulbums ir atkārtot savas kļūdas un pārspīlēt savus sasniegumus.

Sieviete – Auns

Sievietes, kuras dzimušas šajā zodiaka zīmē, vienmēr ir soli priekšā savām konkurentēm. Šīs skaistā dzimuma pārstāves ir īpaši gudras. Viņas ir pietiekami gudras, lai nepadotos tāpat vien. Viņu līdera īpašības ir īpaši spējīga prāta pazīme. Auns ir izturīgs pret stresu un pārmērīgu darbu.

Vēl viens sievietes – Auna izcila prāta rādītājs ir viņu unikālā domāšana, kas ir pilnīgi brīva no stereotipiem. Tas padara viņas gudrus, galvenokārt, vīriešu acīs, kuriem patīk viedokļu oriģinalitāti. Šīs dāmas var zaudēt erudīciju un gudrību, bet viņu domāšanas unikalitāte viņas nekad neatstās.

Sieviete – Lauva

Lauvas zīmē dzimušas sievietes ir gudras, jo viņām ir liela pieredze. Absolūti katru dzīves mācību viņas ņem vērā. Ja sievietei vai meitenei ir tuvi draugi, tad viņu kļūdas viņa uzsūc kā sūkli un no tām ļoti mācās. Tāpat Lauvai ir ļoti spēcīgas līdera īpašības, kas padara šīs zīmes pārstāves īpaši gudras.

“Lauvenes” ļoti labi kontaktējas ar citiem cilvēkiem (kā vīriešiem, tā sievietēm). Viņām ir raksturīgas daža vīrišķīgas raksturiezīmes, kas viņas padara daudz gudrākas stiprā dzimuma acīs. Sievietes – Lauvas mīl atrasties vīriešu tuvumā, viņas zina kā pareizi uzvesties un kā nebūt garlaicīgai.

Sieviete – Mežāzis

Meitenes un sievietes, kuras dzimušas Mežāža zīmē, ir ļoti izglītotas un ar attīstītu intelektu. Viņu neslēptā un acīm redzamā vēlme pēc zināšanām ir redzama jau pa gabalu. Viņas var nebūt pārāk dzīves gudras, jo ir šaurs saziņas loks, tomēr viņu domāšanas līmenis ir reizēm prātam netverams.

Miers un paškontrole ir tās divas īpašības, kuras vislabāk var raksturot dāmas, kas dzimušas Mežāža zīmē. Viņas nekad nebūs skaļas un kaitinošas. Sievietes – Mežāži ir pretējas vīriešu stereotipiem par to, kādām būtu jābūt brīvām un pašpietiekamām sievietēm.

Sieviete – Ūdensvīrs

Sievietes – Ūdensvīri ir gudras un viņām piemīt lieliska humora izjūta, kas arī palīdz viņām sev piesaistīt apkārt pašus spilgtākos cilvēkus. Ūdensvīra skaistā dzimuma pārstāves ir ļoti izglītotas un erudītas. Viņām patīk papildināt savu zināšanu bagāžu, tāpēc tu reti sastapsi stulbu dāmu, kas dzimusi šajā zīmē.

Vēl viņas ir ļoti mākslinieciski attīstītas. Patiesi unikālas viņas padara ne viņu ģeniālās idejas, bet šo ideju radīšanas ātrums. Sievietes, kuras ir dzimušas šajā zīmē, var nodemonstrēt lielisku atmiņu un zinātkāri. Kas attiecas uz vīriešiem, tad ar viņiem sievietes – Ūdensvīrs atrod kopīgu valodu laikam visātrāk nekā citu zīmju pārstāves.

Sieviete – Skorpions

Šīs zodiaka zīmes pārstāvēm piemīt neticama sestā prāta sajūta, kas viņām palīdz gandrīz vienmēr kļūt par intelektuālām līderēm. Šīs dāmas vienmēr cenšas vispirms domāt, bet tikai pēc tam rīkoties, un tieši tāpēc arī viņas pieskaita pie pašām gudrākajām sievietēm. Viņās gandrīz nav sastopams impulsivitātes, gluži kā vēlme lietas palaist pašplūsmā. Skorpioni vienmēr pabeidz iesākto.

Skorpioni dzenas nevis pēc kvantitātes, bet gan pēc kvalitātes. Tas attiecas gan uz darījumu sfēru, gan mīlestību. Vīrieši ciena sievietes – Skorpionus, jo viņi saredz viņās uzticamus dzīves pavadoņus, kuras saprot, cik svarīgas ir godīgas attiecības. Vēl viens viņu pluss ir diplomātiskums. Skorpioni labāk kā jebkuras citas zodiaka zīmes pārstāvji prot atriebties skaisti, kas arī rada ap viņām augsta intelekta un ieturētibas oreolu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru