Ziemassvētku eglīte pavēstīs, kas tevi sagaida Jaunajā gadā

eglite

Izvēlies vienu no šīm eglītēm, un uzzini, kas tevi sagaida Jaunajā gadā!

1. Nebaidies no pārmaiņu īstenošanas 2019. gadā. Izaicinošs matu griezums? Lieliski! Pamest pilsētu un divas nedēļas dzīvot laukos? Kādēļ gan ne! Tiecies pēc saviem sapņiem, piepildi tos!

2. Skrien. Skrien pie sev tuvākā. Skrien pēc darba, kuru tu vēlies, paspēj apmeklēt iecerēto izrādi, filmu vai izstādi. Nezaudē ne mirkli un baudi visu, ko vien dzīve sniedz.

3. Jaunajā gadā atrodi kaut ko, ko saukt par savu. Tas var būt hobijs vai aizraujoša nodarbe. Iemīlies un ļaujies brīnišķīgām sajūtām.

4. 2019. gadā tu dāvanā saņemsi iespēju satikties. Neaizmirsti turēt savas durvis atvērtas! Visam labajam, kas vēlas ienākt mūsu dzīvēs, sākumā jāsaņem apstiprinājums no mums pašiem.

5. Ir kāds cilvēks, kuram tava laime nozīmē visu. Tas esi tu pats. Pasaki paldies, ka dzīvo un nekad vairs nejūties vientuļi.

6. Jaunajā gadā apņemies biežāk runāt ar sev tuvajiem cilvēkiem. Zini, ka darb runā skaļāk par vārdiem. Tici tam. Tev jāatzīst, ka dažkārt, lai tiktu kam pāri pietiek ar spēcīgu apskāvienu un siltiem vārdiem.

7. Ļauj citiem būt savādākiem. Ja tev garšo avokado, bet tev ne, tas nav pamats strīdam. Jūs esat atšķirīgi. Bet kopā jums ir labi. Tas ir pats svarīgākais.

8. Starp mums ir daudz labu un mīļu cilvēku. Pasmaidi sadrūmušajam, izsaki komplimentu par bērnu izgatavotajām papīra sniegpārslām, tevi pārsteigs pasaules siltais smaids, ko saņemsi pretī.

9. Tas, kas bijis paliks pagātnē. Skaties uz nākotni iedvesmas acīm un pasmaidi tai. Tā būs tev labvēlīga un dāvās brīnišķīgu gadu.

10. Tici brīnumiem! Viens no tiem gaida tepat aiz stūra, esi gatavs pieņemt šo dāvanu un pienācīgi par to pateikties.

Avots: brightside.me

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru