Kā savas simpātijas klātbūtnē uzvedas katra zodiaka zīme?

Noskaidro, kā uzvedas katra zodiaka zīme, kad tai kāds patīk!

Katrs simpātijas un mīlestību mēdz izpaust dažādi. Uzzināsim, kā to dara katra zodiaka zīme!

Lasi arī: Simpātiju horoskops: Kā zināt, ka tu viņam patīc?!

AUNS Pārāk izteikta flirtēšana, kas reizēm arī nostrādā. Jūtas var ilgt teju mūžību, vai parādīties tik pat ātri, cik pazust. Neprognozējami cilvēki.

VĒRSIS Visu to cenšas uztvert mierīgi, nezina ko un kā darīt, vislaimīgākie ir tad, kad ir savas simpātijas klātbūtnē.

DVĪŅI Neizlēmīgi, var tikt tādās situācijās, kuras pēc tam nožēlo, ja simpātijas ir paliekošas, tad drīz vien tās pāraug mīlestībā – tad Dvīņi ir patiesi mīļi un gādīgi.

VĒZIS Ja viņam kāds patīk, tad šīs simpātijas var izpausties teju kā slimība vai atkarība. Greizsirdību gan mēģinās noslēpt.

Lasi arī: Lūk, kā katra zodiaka zīme izrāda pieķeršanos savai simpātijai

LAUVA Nepatīk tikt ignorētam vai pilnībā nepamanītam no simpātijas puses, ar lielu vēlmi iepazīt viņu tuvāk, stāstīs tizlus jokus, mēģinot viņu sasmīdināt.

JAUNAVA Ar šo zīmi nekad nekas nav skaidri zināms vai saprotams. No malas ļoti grūti pateikt, kurš ir tas vienīgais, kas Jaunavai patīk. Taču dažādas jaukas lietas, kaut arī mazas, var uzlabot visu Jaunavas dienu.

SVARI Kad viņiem kāds patīk, viņi sāk flirtēt pat neapzināti. Dziļi skatieni un pieskārieni.

SKORPIONS Viņš mēģinās otram iepatikties, tāpēc katrs vārds būs pārdomāts. Tomēr, var gadīties, ka viņš izvēlas klusēt vai runāt pavisam nedaudz – lai nepateiktu kaut ko stulbu.

Tevi varētu interesēt: Kā savas simpātijas klātbūtnē izturas dažādu zodiaka zīmju vīrieši

STRĒLNIEKS Iemīlējies Strēlnieks kļūst vēl pozitīvāks un dzīvespriecīgāks nekā pirms tam. Simpātijas mēģinās noliegt, pat tad, ja tas ir kas acīmredzams.

MEŽĀZIS Neviens pat nevar pateikt, ka viņam kāds patīk, jo Mežāži ar tādām lietām parasti nedalās. Baidās, ka pati simpātija to uzzinās.

ŪDENSVĪRS Kas Ūdensvīram kāds iepatīkas, viņu pārņem interesanta sajūta. Beidzot viņš ir sācis just kaut ko arī emocionālā līmenī. Nezina ko darīt, ko teikt, kā uzvesties.

ZIVIS Viņi vienmēr meklē kaut ko patiesu un īstu, darīs daudz, lai iepatiktos savai simpātijai. Var pat apmeklēt vienas un tās pašas iestādes, lai tikai viņu novērotu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru