Zodiaka zīmes, kurām no 20. līdz 27. februārim jābūt piesardzīgām

Varbūt, ka tieši tev šajā nedēļā ir jābūt īpaši uzmanīgam?

DVĪŅI

Dvīņiem šonedēļ jāievēro piesardzība, veicot dažādas izvēles. Iespējams, ka sākotnējais variants nav tas pareizākais, vai – vieglākais ceļš nav īstais! Par ļaunu nenāks, ja konkrētajā jautājumā pakonsultēsies ar pieredzējušiem cilvēkiem. Tiem, kas tam nav gājuši cauri, labāk neko neprasīt – viņi nespēs palīdzēt.

Izvēlies piemērotu apģērbu laika apstākļiem! Jāievēro arī īpaša piesardzība, atrodoties pie stūres.

JAUNAVA

Šī nedēļa būs viens liels Amerikāņu kalniņš – te augšā, te lejā! Iespējamas dažādas emocijas – pārdzīvojumi mīsies ar prieka asarām. Mēģini gan mazliet nomierināties, darot to, kas tev patiešām patīk, pretējā gadījumā vari izgāzt emocijas uz ne tiem cilvēkiem.

Attiecību jomā iespējama drāma un intrigas. Ja iespējams, tad atturies no tā visa, un ieturi neitrālu pozīciju. Dažreiz savai aizstāvībai labāk neko nepateikt..

SKORPIONS

Iespējamas problēmas ar veselību, tāpēc tai šonedēļ ir jābūt prioritāšu augšgalā. Arī stiprajiem un veselajiem Skorpioniem ieteicams pārbaudīt savu veselību!

Izvairies no melošanas un intrigu vēršanas, tāpat nemāci citiem dzīvot. Tikai tāpēc, ka kaut kas notika ar tevi, nenozīmē, ka tas notiks ar kādu citu. Tu vienmēr vari sniegt padomu, bet tikai tad, kad tev to lūdz. Būs labāk, ja savu degunu nebāzīsi citu cilvēku darīšanās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru