5 zodiaka zīmes, kurām otrā gada puse būs ļoti veiksmīga

Dažām zodiaka zīmēm daudz veiksmīgāks un bagātāks pilnāks ir bijis 2018. gada sākums, tomēr šīm zodiaka zīmēm veiksmīgas būs arī šī gada beigas.

JAUNAVA

Jaunavu laimīgais mēnesis būs septembris. Šajā mēnesī beidzot izdosies pabeigt visas nepabeigtās lietas, kas nemierīgajām Jaunavām radījušas papildus stresu. Merkūra un Marsa kustība, kā arī Venēras ienākšana Jaunavas zvaigznājā ieviesīs skaidrību jomās, kurās iepriekš bija radušās neskaidrības. Jaunu posmu dzīvē palīdzēs iesākt svaigas attiecības un mīlestības apstiprinājums,tas Jaunavām liks saprast, ka viss viņām izdodas un viņas spēj būt laimīgas!

ZIVIS

Decembrī, kad Zivju valdošā planēta Neptūns saplūdīs ar veiksmes nesēju Jupiteru, Zivis būs gatavas izmantot izdevību, lai piepildītu savus lolotākos sapņus.

SKORPIONS

Oktobrī Jupiteram un Merkūram ieejot šīs zīmes zvaigznājā, planētas padarīs kaut kādā mērā kūtro Skorpionu efektīvi komunikablu, ļaujot viņiem brīvi paust savas domas citiem cilvēkiem. Novembrī Skorpionus apciemos Venēra, kas nozīmē, ka untumainie Skorpioni jutīs daudz lielāku mīlestību nekā ierasts.

SVARI

Oktobrī spēcīga romantiskā savienība ļaus Svariem sasniegt iecerētās vēlmes, kā arī investēt savas spējas labākas nākotnes nodrošināšanai.

AUNS

Veiksmīgāka tomēr būs bijusi gada pirmā puse, tomēr decembrī, pateicoties kopā saplūstošajiem Jupiteram un Neptūnam, Aunu sapņi pārvērtīsies par īstenību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru