10 neparasti fakti par Auna zīmē dzimušajiem

1. fakts

Pārāk maz šīs zīmes pārstāvju ļauj otram cilvēkam izteikties, jo bieži vien viņi savu sarunu biedru mēdz pārtraukt, kas ir bezgala kaitinoši.

2. fakts

Auni nekad nesāks provocēt Jūs uz konfliktu, viņi visu pateiksi tieši sejā, taču, ja Jūs uzbruksiet pirmais, sajutīsiet ļoti spēcīgu pretestību.

3. fakts

Gandrīz katrs cilvēks, kurš dzimis zem šīs zodiaka zīmes, vēlas mācēt skaidri izteikt visas savas emocijas un nodomus. It kā viņi nav muļķi, taču izveidot agresīvu runu viņi nespēj, tāpēc priekšroku dod kulakiem.

4. fakts

Ļoti daudzi domā, ka Auni ir diezgan cietsirdīgi cilvēki, taču tas nebūt tā nav. Viņi var kļūt par visgādīgākajiem un labākajiem draugiem, vecākiem, vecvecākiem, kā arī brāļiem un māsām, turklāt arī aizvainojumus viņi aizmirst diezgan ātri un dusmojas ļoti smieklīgi.

5. fakts

Auni vairāk par jebkuru citu ienīst zobu sāpes. Viņi no tām baidās, un tās viņus dara trakus, jo viņus tracina tas, ka viņi tur neko nevar padarīt.

6. fakts

Viņi dievina iepriecināt citus cilvēkus, turklāt negaidot neko no viņiem atpakaļ. Viņiem patīk vērot, kā cilvēki priecājas par viņu dāvanām, viņu kompāniju, smaidu un rūpēm, tāpēc patiesībā Auni ir ļoti labi draugi.

7. fakts

Auni neprot zaudēt, tas viņiem ir ielikts jau ģenētiskā līmenī. Ja viņi zaudē, tad atradīs 100 attaisnojumus, kāpēc tas tā notika. Viņi negrib Jūs izvest no pacietības, tas vienkārši ir viņu dabā!

8. fakts

Šīs zīmes pārstāvji bez seksuālā partnera var iztikt daudz ilgāku laiku kā citi, jo viņi vairāk koncentrējas uz citām lietām, piemēram, darbu un vēl šo to. Protams, viņi nav vienaldzīgi pret privātās dzīves trūkumu, taču viņi to var diezgan viegli pārdzīvot.

9. fakts

Ar šiem cilvēkiem pastāvīgi notiek kaut kas kuriozs, par ko viņi vēlāk stāsta saviem draugiem un paši par sevi smejas. Astroloģija šo fenomenu nevar izskaidrot, taču tas patiešām ir interesants fakts.

10. fakts

Auni ir ļoti labsirdīgi. Ja vēlaties atrast labāko cilvēku pasaulē, tad viņš pēc horoskopa noteikti būs Auns, tā kā Jums tagad ir nopietni sašaurinājies meklēšanas loks.

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru