2017. gada prognozes: pēc slāvu kalendāra šis ir Viltīgās Lapsas gads!

 

Young red fox

Pati svarīgākā šī gada tēma būs finanses. Viltīgā Lapsa sola ļoti daudz pārmaiņu tieši naudas sfērā, taču veiksme šajā jomā atnāks tikai pie tiem, kuriem lielā mērā piemīt šī dzīvnieka īpašības.

Tādi cilvēki atšķiras ar īpašu atjautību, veiklību un prasmi no visiem variantiem izvēlēties to izdevīgāko. Neskatoties uz šīm rakstura iezīmēm, ir arī dažas ne visai labas – piemēram, viltība, tieksme uz intrigu vērpšanu un glaimiem, tāpēc saskarsmē ar šiem cilvēkiem ir jābūt ļoti piesardzīgiem.

 

Lasi vēl: Mīlestības horoskops: cik liela iespējamība, ka Tu 2017. gadā iemīlēsies?!

 

Šis gads solās būt pilns ar dažādām iespējām, galvenais – laicīgi tās saskatīt un izvēlēties sev vispiemērotāko. Noteikti nevajadzētu slinkot un šaubīties par saviem spēkiem, jo tas tikai novedīs pie dažādām neveiksmēm. Tikai neatlaidība un mērķtiecība palīdzēs Jums sasniegt virsotnes. Vislabvēlīgākais laiks dažādiem svarīgiem darījumiem būs 2017. gada pavasaris.

Kopumā 2017. gads solās būt pārmaiņu un jaunu mērķu sasniegšanas gads, tāpēc nav vērts baidīties kaut ko savā dzīvē mainīt. Labāk būs, ja Jūs to izdarīsiet paši, pretējā gadījumā – liktenis var Jūs izmest no komforta zonas pats. Uzticieties saviem iekšējiem instinktiem un gūstiet labumu no visa, kas notiek Jums visapkārt!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru