3 Zodiaka zīmes, kurām rudens būs smags laiks mīlestībā

Kuras ir tās zīmes, kurām jāpiesargās?

SKORPIONS

Attiecībās esošie Skorpioni pieķers sevi pie apziņas, ka attiecības viņus sāk negatīvi ietekmēt – parādīsies vēlme atlikt darbus uz pēdējo brīdi, tikai, lai vairāk laika veltītu savai otrajai pusītei. Taču, kā zināms, attiecības nedrīkst ietekmēt darbu, un šīs lietas ir strikti jānodala. Tāpēc centieties darbus padarīt pēc iespējas ātrāk, aprunājieties ar savu mīļoto cilvēku, un centieties tam rast kādu kopīgu risinājumu. Jo ātrāk to izrunāsiet, jo mazāk jautājumu sekos pēc tam.

Svarīgi būtu regulāri izmēģināt kaut ko jaunu, tā, lai nerodas rutīna. Skorpioni paši ļoti labi zina, cik ātri var tikt nogarlaikoti un iedzīti izmisumā. Nemoki sevi un savu sirdsāķīti!

Nav izslēgts, ka dažiem Skorpioniem šis periods var beigties ar sāpīgu šķiršanos.

AUNS

Veidojot jaunas attiecības, esiet īpaši piesardzīgi! Mēģiniet neko nesasteigt un visam ļaujiet ritēt savu gaitu! Pastāv augsta iespēja, ka tieši šajos rudens mēnešos sastapsiet kādu, kurš jūs pamatīgi pievils, radot pilnīgi citādāku iespaidu par sevi. Tā vietā, lai uzreiz mestos grāvī iekšā un ļautos kaislībām, apdomājieties, vai jūs tam maz esat gatavi! Lai izvairītos no liekām ciešanām un sirds sāpēm, nesasteidziet attiecības, ja šis partneris būs jūsu vērts, tad viņš paliks, taču, ja nebūs, tad pazudīs bez vēsts.

Arī attiecībās esošajiem Auniem šis var būt visai smags periods, kad jāapvieno darbi ar mīlas dzīvi. Diemžēl, jums šajā periodā no konfliktiem neizbēgt, taču, ja būsiet pietiekami griboši turpināt jau iesākto, tad tiksiet pāri šai melnajai svītrai un kļūsiet vēl stiprāki!

STRĒLNIEKS

Mīlas jomā grūts periods. Vēlēsies attīstīties un pilnveidoties, taču jutīsi, ka tava otrā pusīte tev netiek līdzi. Būs visai grūti augt un attīstīties, ja attiecībās vēlēsies pārmaiņas.

Šajā periodā svarīgi izrunāt visu, kas uz sirds, lai pēkšņi nesaasinātos kāds neizrunāts jautājums vai problēma. Tā vietā, lai gaidītu pirmo soli no partnera puses, pats centies būt iniciators un pacelt šo jautājumu augšā.

Esiet prātīgi un nobruņojieties ar pacietību, jo aukstais laiks var ienest saltumu arī starp jums!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru