3 Zodiaka zīmes, kurām aprīļa mēnesī neveiksies mīlestībā

Kāds solās būt aprīlis?

 

Ar precēšanos un bērnu ieņemšanu nevajadzētu steigties – Dvīņiem, Vēzis, Svari, Zivis

Labs laiks bērna ieņemšanai – Jaunava, Skorpions, Ūdensvīrs

VĒRSIS

Dažādas problēmas no pagātnes atkal var “uzpeldēt” attiecībās. Tu nedrīksti to ignorēt, tam ir jāpievērš pastiprināta uzmanība. Tiem Vēršiem, kuri ir precēti, aprīļa mēnesis sola uztraukumu, stresu un pārpratumus. Šo var nosaukt par pārbaudījumu laiku, kuram cauri tiks tikai tie, kuri ir visstiprākie.

Pašā aprīļa sākumā ir iespējami strīdi, taču, kad mēnesis tuvosies beigām, tie pamazām sāks atrisināties. Attiecībās neesošajiem Vēršiem šis gan solās būt par labāku periodu – labs laiks, kad iepazīties un meklēt savu otro pusīti!

VĒZIS

Arī Vēžiem nevajadzētu ignorēt problēmas attiecībās, bet gan tās risināt. Aprīlī  izteikti redzamas kļūs problēmas attiecībās gan ar mīļoto cilvēku, gan ar ģimenes locekļiem. Mēģini tās uzlabot!  Tavs uzdevums būs rast mieru un harmoniju attiecībās.

Iespējams, ka kādam nāksies atvainoties – to nedrīkstēs atlikt uz vēlāku laiku.

Ar laulību un ģimenes pieauguma jautājumiem nav ieteicams steigties.

LAUVA

Šajā periodā nebūtu ieteicams sasteigt attiecības, bet gan izbaudīt mirkļus un ļaut visam ritēt savu gaitu. Darbam un sociālajai dzīvei būs liela ietekme uz attiecībām, iespējams, ka dusmas, pie kurām partneris nav vainojas, uzgāzīsi viņam virsū. Mēģini rast balansu un visu harmonizēt!

Nebaidies runāt par savām problēmām – ja tevi attiecībās kaut kas nepamierina, tad neklusē par to līdz pēdējam!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru