3 Zodiaka zīmes, kurām februāris nesīs daudz rūpju un raižu

3 zodiaka zīmes, kurām februāris var nest daudz rūpju un raižu! Cerams, ka neesi sarakstā!

Ne visiem var veikties, un ar to ir jāsamierinās. Ja dažas dienas, nedēļas vai mēneši ir bezrūpīgi un kopumā veiksmīgi vai vismaz neitrāli, tad citreiz viena nelaime seko pēc otras. Noskaidro, kurām zodiaka zīmēm šī gada februāra mēnesī jābūt īpaši piesardzīgām!

AUNS

Uz visu pozitīvo pagātnes notikumu fona, februāris var likties visai spraigs un stresa pilns. Ļoti svarīgi būs prast atpūsties no visiem pienākumiem un darbiem, un atlikt nedaudz laika savai otrajai pusītei. Pretējā gadījumā, tas sagādās strīdus un raizes.

Brīvajiem Auniem var tikt pievērsta pastiprināta uzmanība, kas no vienas puses ir labi, bet no otras – bieži vien vēlēsies pabūt vientulībā.

VĒZIS

Februāris būs pilns ar pārpratumiem un drāmu. Tā vien liksies, ka filmējaties meksikāņu seriālā. Ļoti ieteicams izvairīties no cilvēkiem, kuri vērpj intrigas un bieži vien melo. Tā pat ir jāizvairās no negodīgiem darījumiem un baumošanas. Jums ir jāpiesargās no tiem, kuri jums vienkārši nešķiet “tīri”. Šoreiz palīdzēs intuīcija, tāpēc noteikti tai klausiet!

JAUNAVA

Kaut arī parasti tu spēj koncentrēties visam darāmajam, dažādu problēmu rezultātā, zudīs spēja fokusēties, tāpēc īpaša piesardzība jāievēro dažādās dzīves sfērās, jo īpaši pie automašīnas stūres. Pastāv ļoti augsts saslimšanas risks, tāpēc parūpējieties, ka tā tiek kārtīgi sargāta. Kā saka – nav nepiemērotu laikapstākļu, ir tikai nepiemērots apģērbs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru