3 Zodiaka zīmes, kurām ir lielas izredzes jūs pamatīgi pievilt un sāpināt. Astrologi neiesaka tām uzticēties

Mums katram gribētos, lai mēs savā dzīvē satiekam tikai tādus cilvēkus, kuriem varam pilnībā uzticēties un saukt viņus par “savējiem”. Diemžēl ne vienmēr tā notiek un tie, kuriem esam uzticējušies, izrādās, to nemaz neprot novērtēt.

Astrologi apgalvo, ka šo 3 zodiaka zīmju pārstāvji attiecībās ar citiem cilvēkiem ir ļoti nepastāvīgi un bieži vārdi “uzticība” un “nodevība” viņu vārdu krājumā ir tikai tukša skaņa.

1. Dvīņi

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir ārkārtīgi mainīgi savos uzskatos un raksturā, patiesībā spert vienu soli no draudzības līdz naidam viņiem ir ļoti viegli, turklāt viņi paši tam nepiešķir nekādu lielo nozīmi. Tā, piemēram, ja arī Dvīņi ir pastāvīgās attiecībās, patiesībā tā īsti viņi nekad ne ar vienu nav kopā – dubultā morāle un dubultā dzīve viņiem ir ļoti raksturīga (ar dažiem laimīgiem izņēmumiem). Turklāt šī Dvīņu nepastāvība ir novērojama ne tikai attiecībās ar mīļoto cilvēku, bet arī cita veida attiecībās – draudzībā un darbā. Nekad neuzticieties Dvīņiem līdz galam, vienmēr paturiet prātā iespēju, ka viņi negaidīti mainīs ne tikai savas domas un uzskatus, bet tieši tā arī rīkosies. Un bieži vien tas var būt ļoti sāpīgi.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lappusi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru