3 Zodiaka zīmes, kurām ir spējas “uzlikt ļaunu aci”

3. vieta – Mežāzis

Varētu šķist, kā gan tāda pragmatiska zodiaka zīme nevar būt saistīta ar tādiem “ezotēriskie”” niekiem, vai ne? Astrologi to skaidro ar Saturna ietekme, kam ir smaga un negatīva enerģija. Kad jūs uzlūko Mežāzis, viņa skatiens vienmēr ir stingrs un nelokāms. Vairums Zemes stihijas pārstāvji noskaust var neapzināti, taču plānot speciālu skaudību šīs zīmes pārstāvji tiešām dara reti, jo baidās no bumeranga efekta.

2. vieta – Skorpions

Skorpions ir ļoti mistiska zodiaka zīme, taču vairumā gadījumu šiem cilvēkiem piemīt destruktīvs raksturs. Šos cilvēkus bieži no citiem var atšķirt ar asu un caururbjošu skatienu. Emocionāli cilvēki šo skatienu var pat sajust. Ja Skorpionam pret kaut ko radīsies skaudība, varat nemaz nešaubīties, ka viņš jums krustos ceļu pavisam drīz. Bet, ja viņš būs izlēmis jums apzināti ieriebt vai kaut ko noskaust, viņš to patiešām izdarīs. Varat ticēt vai neticēt ezotērikai, bet teju ikviens Skorpions spēj sēt melnumu.

1. vieta – Vērsis

Pārsteidzoša pirmā vieta, jūs teiksiet? Bet patiesībā šis materiālists nekļūdīgi uzvar šajā sarakstā, jo ar apbrīnojamu spēju var negatīvi ietekmēt cilvēkus. Pēc viņa skatiena arīdzan ir grūti noteikt, kādas emocijas viņš izjūt konkrētajā mirklī. Jāteic, ka Vērša vārdi un domas patiešām materializējās, tāpēc viņš ir visbīstamākais šajā sarakstā. Ja Vērsis kādam novēlēs ļaunu, tad viņa pāridarītājam pavisam noteikti ir gaidāma kāda nelaime. Starp šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nav mazums cilvēku, kas mēdz šad un tad kādu noskaust. Centieties neatklāt Vērsim savus plānus, it īpaši tos, kas skar finanses.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru