3 Zodiaka zīmes, kurām janvārī ir jābūt piesardzīgām mīlas lietās

3

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm šī gada janvārī ir jābūt īpaši piesardzīgām, veicot dažādas izvēles mīlestībā!

Ne viss vienmēr iet tik raiti, cik gribētos, nereti dzīve mēdz izspēlēt visdažādākos jokus, atstājot mūs izmisumā, taču dažreiz no šādām lietām var izvairīties! Uzzini, kā planētu izvietojums var ietekmēt tieši tevi, un ko darīt, lai mazinātu grūtības, kuras tevi varētu sagaidīt!

Kā zvaigznes ir nostājušās – par labu vai sliktu tev? Uzzini to, izlasot šo horoskopu!

 

SKORPIONS

Tuvākajā pilnmēnesī, kas gaidāms 14. janvārī, gaidāma jūtu pārpilnība, jo tas iekrīt Vēžos. Tu sapņosi par to, kas ir bijis vai varētu būt, bet tas it nemaz neatrisinās esošās problēmas. Nevienas attiecības nav un nekad nebūs vienādas, lai arī tu esi tu pats/-i. Divu cilvēku enerģija saplūstot vienā rada ko pavisam jaunu un unikālu. Vienīgais, kas mums jāsaprot domājot par bijušām attiecībām, lai arī tās būtu lieliskas, sāpīgas vai skaistas, ir tas, ka tām jāpaliek pagātnē.

Neatsakies no esošajām mīlas saitēm tikai tādēļ, ka tevi nomoka pagātne. Ja tu tā rīkosies, apstiprināsies tas, ka tev vairāk par visu svarīgs ir apkārtējo spriedums, kas tev sniedz drošības sajūtu. Pilnmēness pavēstīs, ka tev būtu jāciena savas sirds vēlmes, kā arī jāatbrīvojas no iekšējiem aizspriedumiem un paškritikas.

STRĒLNIEKS

Ja ar mīļotajiem cilvēkiem nonāc strīdu krustugunīs, tu pēkšņi jūti, ka dzīve tavā ceļā uzlikusi pamatīgus šķēršļus.

Vai tu esi savai otrajai pusītei atzinies mīlestībā vai tu mūžīgi turpināsi slēpties aiz jautrības plīvura un piedzīvojumu kāres muguras? Saturnam ievirzoties ugunīgajā Lauvas Zvaigznājā, šķitīs, ka mīļotie cilvēki nevēlas pakļauties tevis izdomātajiem likumiem, tev steidzami nāksies mainīt plānus, it īpaši ap 6. janvāri.

Tāpat, spriedzi radīs Marsa un Jupitera stāvoklis 14. janvārī, tas izraisīs dažādas teātriskas scēnas starp tevi un mīļoto cilvēku. Vai viņš/-a saprot tavas uzvedības iemeslu? Lai vai kā, prātīgāk būtu nodoties mīlestības izrādīšanai, kas pamierinās gan tevi, gan tavu otro pusīti. Šis ir daudz labāks pašizpausmes līdzeklis par nogurdinošām prāta spēlēm.

VĒRSIS

Ja tu vēl neesi atradis/-usi savu otro pusīti, tad, pateicoties Veneras un Saules saiknei, līdz 13. janvārim tu vari palūkoties uz savām bijušajām attiecībām un no tā secināt, ko tu vēlies gūt no attiecībām kā tādām. Ja tu esi iesaistījies/-usies nepatstāvīgās attiecībās, tad nebūs grūti padarīt tās par nopietnām, ja vien to vēlies. Ja jūti, ka vēlies atbrīvoties no attiecībām, arī tas izdosies visnotaļ vienkārši. Pastāv iespēja, ka tu satiksi kādu jaunu kolēģi, kurš nedaudz vēlāk kļūs par tev tuvu un mīļu cilvēku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru