3 Zodiaka zīmes, kurām līdz ar ziemas iestāšanos būs sasalums arī attiecībās

Uzzini, kuru zodiaka zīmju pārstāvjiem līdz ar aukstuma iestāšanos, tāds būs arī mīlestībā!

Diemžēl, šo zodiaka zīmju pārstāvjiem ziema nesolās būt par pašu kaislīgāko laiku.

Ar nožēlu jāatzīst, ka šo 3 zodiaka zīmju pārstāvjiem iespējamas grūtības attiecību sfērā, kuras labot it nemaz nebūs viegli!

AUNS

Nāksies daudzās situācijās piekāpties, lai saglabātu esošās attiecības! Esi prātīgs un mierīgs! Šis nav īstais laiks, kad meklēt kašķi!
Tas gan nenozīmē, ka visi attiecībās esošie Auni izšķirsies, tomēr šis var būt visai grūts un sarežģīts periods, kuram iet cauri.

Brīvajiem Auniem šajā laikā būs grūtāk piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību un izveidot ilgstošas attiecības.

VĒZIS

Šis nebūtu piemērots laiks, kad plānot ģimenes pieaugumu vai precēšanos. Mēģiniet tikt galā ar tām problēmām, kuras attiecībās novērojamas jau no sākta gala. Iespējams, ka ir viena neizrunāta lieta, kas jums liedz virzīties uz priekšu!
Iespējami strīdi un nesaskaņas, taču paši Vēži nebūs īpaši ieinteresēti meklēt zelta vidusceļu! Mēģiniet sevi ieraudzīt no malas!

ŪDENSVĪRS

It nemaz nevēlēsies ieguldīt savu laiku attiecībās! Šobrīd tev jātiek galā pašam ar sevi un savām problēmām! Tu nevari domāt par savu otro pusīti, ja zini, ka ar tevi pašu viss līdz galam nav kārtībā.

Tev jāmēģina saprast, ka attiecības var izjukt, ja nerīkosies laicīgi. Šajā periodā iespējami dažādi pārpratumi. Daudz atrisinās sarunas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru