3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ jāuzmanās no drāmas – nedodiet iemeslu sevis aprunāšanai!

STRĒLNIEKS

Tu ļoti labi spēj iebāzt skarbo patiesību citiem acīs, taču pats nevēlies, lai kāds par tevi runāto kaut ko sliktu. Nedod citiem iemeslu sevis aprunāšanai! Atturies no dažādām publikācijām interneta vidē.

Pirms par kādu citu runā kaut ko sliktu aiz muguras, padomā, vai tu pats vēlētos būt šī cilvēka vietā. Šādas runas visai agri nāks gaismā un tad būs jāskaidrojas ar apkārtējiem. Tas taču nav tas, ko tu vēlies, vai ne?

Labāk koncentrējies uz dažādām izaugsmes iespējām – pilnveidojies un attīsties!

VĒZIS

Tevis teiktais var pilnīgi nesakrist ar taviem darbiem. Ja kaut ko saki, tad to arī izdari! Solījumu pildīšanai piemērota nedēļa, jo vēlāk tos veikt būs teju neiespējami. Darbos mēģini saņemties un nepalaisties slinkumā! Svarīgi būs uzturēt labas attiecības ne tikai ar darba devēju, bet arī ar kolēģiem. Iespējams, ka kāds, kurš tev darba kolektīvā ir tuvāks, spēj izpalīdzēt kādā svarīgā jautājumā, tāpēc nemeklē kašķi! Kaut kādā mērā vēlēsies, lai visu piekristu tavam viedoklim un tavai taisnībai, tomēr tam nebūs jēgas. Drīz vien sapratīsi, ka katram ir sava taisnība un atsevišķu cilvēku konservatīvā un netolerantā daba ir nelabojama.

LAUVA

Liksies, ka strīdi ar atsevišķiem cilvēkiem ir neizbēgami, tomēr te tu kļūdīsies. Tev vienmēr ir iespēja atvainoties! Diezgan daudzu problēmu saknē slēpsies nesaskaņas ar mīļoto cilvēku. Iespējams, ka tu pēdējā laikā esi izjutis zināmu uzmanības trūkumu. Neizliec negatīvas emocijas uz tiem cilvēkiem, kuriem ar to nav nekāda sakara! Pie nedienām nevajadzētu vainot visu pasauli! Atceries, ka katrs ir savas laimes kalējs! Tikai tāpēc, ka tev ar kaut ko neveicas, nenozīmē, ka tavai negatīvajai attieksmei pret citiem ir kāds attaisnojums. Nebojā attiecības ar apkārtējiem, mēģini būt piekāpīgs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru